Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. Bölümde Neler Yaşandı? 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Büyük bir beğeni ile takip edilen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, ekranlara gelen son bölümü ile yine nefesleri kesti. İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. bölümü özeti.

Yayınlanma:
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 51. Bölümde Neler Yaşandı? 52. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Atv ekranlarının geçtiğimiz sezon başlayan ve yayınlandığı her bölümü iel binlerce izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başaran Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizinin ekranlara gelen son bölümü yine nefesleri kesti. İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde yaşanan olaylar ve bölüm özeti.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ekranlara gelen son bölümünde Taner'in elinde olan Zeynep'i, Ağabeyi Hızır Ali kurtarmayı başardı ve ailesine teslim etti. Meryem kızına sahip çıkarken Hızır kızını reddetti.

Hızır ile Davut Birleşme Kararı Aldı

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ekranlara gelen 51' inci bölümünde Hızır ile Davut bir biri ile görüşüp biz bir aileyiz dedi. Devlet in başı Davut Çakırbeyliye destek verdi.

İlyas Enver'i Yakaladı*

Uzun süredir Enverin peşinde olan İlyas sonunda muradına erdi ve Zeynep'in kaçırıldığı yerde Enver'i yakalamaı başardı.

Enver Öldü

Hızır, Salih Gülmez'e oğlunu öldürttü. Tabutun içine Enver'i gizleyen Hızır, Salih'e tuzak kurup kendi oğlunu vurdurdu. Bununla yetinmeyen Hızır Çakırbeyli, Özkan'ın yerini bilmiyorum diyen Salih Gülmez'i de öldürdü.

Önceki Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin önceki bölümünde Hızır Ali, Meryem’e Anne dedi. Çakırbeyli ailesi ise bu duruma kötü bakmadı. Öte yandan Meryem, Ceylan’ın gidişini durdurdu ve gidişi hakkında ondan açıklama istedi. CIA’in Davut ile yaptığı pazarlığın amacı ise ortaya çıktı.

Eşkiya Dünyaya Hükümar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.