Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 52. Bölüm - Hızır ile CIA Anlaşıyor Mu?

Atv ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, son bölümü ile yine izleyicileri ekran başına kilitledi. İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da son bölümde yaşanan olaylar.

Yayınlanma:
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 52. Bölüm - Hızır ile CIA Anlaşıyor Mu?

Türkiye genelinde, ekranlara geldiği ilk günden itibaren büyük bir izleyici kitlesi tarafından büyük bir beğeni ile takip edilen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, önceki akşam ekranlara gelen yeni bölümü ile yine nefesleri kesti. Geçtiğimiz hafta yayımlanan 51. Bölümü sonrasında büyük bir sabırsızlıkla beklenen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, bu hafta ekranlara gelen 52. Bölümü ile yine izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler yaşandı?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin ekranlara gelen son bölümünde, CIA Ünal'ın ölüm emrini verdi. Hızır, kendisi ile anlaşmak isteyen CIA ile bir görüşme yaptı. CIA içinde bir takım isimler Hızır'ın hayatta olmasından rahatsız olmakta ve Hızır'a suikast düzenlemek için harekete geçmektedir. Civciv ile anlaştıklarını sanan CIA'in planları ise boşa düştü. Civciv hastanede Sermet ile Hızır'a her şeyi iletti. Durumdan haberdar olan Hızır kendi planını devreye soktu. Özkan Ünal'a yaşama garantisi karşılığında CIA'in önemli belgelerini vereceğimi iletti. Fakat Hızır bunu kabul etmedi. Devletten yardım istemeyen Hızır yine kendi başına kurulan düzene dur dedi.

Önceki Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Hızır önceki bölümde, Salih Gülmez’e oğlunu öldürttü. Tabutun içine Enver’i gizleyen Hızır, Salih’e tuzak kurup kendi oğlunu vurdurdu. Bununla yetinmeyen Hızır Çakırbeyli, Özkan’ın yerini bilmiyorum diyen Salih Gülmez’i de öldürdü.

Dizi haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.