Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. Bölüm (EDHO Son Bölüm Nasıl İzlerim?)

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde neler yaşandı? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. bölümü nasıl izlerim? İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde yaşanan olaylar ve detaylar.

Yayınlanma:
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 59. Bölüm (EDHO Son Bölüm Nasıl İzlerim?)

Atv ekranlarının sevilerek izlenen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 59. bölümü bu akşam yayınlandı. Binlerce izleyici tarafından büyük bir beğeni ile izlenen ve takip edilen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu akşam yayınlanan bölümü ile yine on binlerce kişiyi ekran başına kilitledi. Öte yandan diziyi televizyonda izleyemeyen binlerce takipçi, internet üzerinden Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde yaşanan olayları araştırmaya başladı. İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde yaşanan olaylar.

Eşkiya'nın ekranlara gelen  son bölümünde Hızır Civciv ve karısı Ayşen'in ölüm emrini verdi. Civciv ve karısının ölüm emrini veren Hızır'ın bu kararı yerine getirildi.

Hızır bir plan hazırladı ve plan gereği Ender vasıtasıyla Mert'e yapılması gerekenleri iletti. Mert ise bu planı dostlarına anlattı.

Hızır ise dayısı ile arası bozuk olan Alparslan'ı ofisine almadı. Öte yandan Eşkşya'nın son bölümünde İlyas karısını Aydın'a yolladı. Karısını yollayan İlyas bu acı ile baş etmeye çalışmaktadır.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünü izlemek için aşağıda bulunan adresi ziyaret edebilirsiniz.

"http://www.atv.com.tr/webtv/eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz/bolum"

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.