Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 60. Bölüm (Meryem Handan'ın Fişini Çekti)

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler yaşandı? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 60. bölümünde hangi olaylar yaşandı? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü nereden izleyebilirim? İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde yaşanan olaylar.

Yayınlanma:
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 60. Bölüm (Meryem Handan'ın Fişini Çekti)

Binlerce izleyici kitlesi tarafından büyük bir hayranlık ve ilgi ile takip edilen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, bu akşam yeni bölümü ile yine atv ekranlarında yayımlandı. Binlerce izleyicinin her haftanın Salı gününü iple çekmesinin sebebi olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, ekranlara gelen son bölümü ile yine nefesleri kesti. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ı ekran başında izleyen binlerce izleyici, dizinin başlamasından sonuna kadar adeta nefessiz kaldı. Ancak diziyi ekran başında izleyemeyen binlerce takipçi ise dizinin son bölümünü internet üzerinden araştırmaya başladı. İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 60. Bölümünde yaşanan olaylar.

Derin Devletin Başı Belli Oldu

Alparslan'in CIA' nin İstasyon şefine sıkmasının bedelini Davut koltuğundan olarak ödedi. Derin Devletin başı Hızır'ı yok etme gayesi içinde olan Serkan oldu. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın kalan bölümlerinde Hızır ve Serkan sık sık karşı karşıya gelecek.

Öte yandan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ekranlara gelen son bölümünde Suzi, İlyas'a olan hayranlığını gizlemedi. Ancak Suzi'nin bu hayranlığına karşı İlyas, Suzi'ye karşı koydu.

Ünal Kaplan Hızır ve kendisinin içeri alınmaması için CIA ile anlaştı. Suzi bu hamleyi sevmedi ve Ünal'a tepki koydu. Öte yandan Alparslan, Ünal Kaplan'a gitti ve annesinin mezarının aşkı olan kızının yanına yer almasını istediğini söyledi.

Öte yandan hastanede yatmakta olan Handan'ın fişini Meryem yengesi çekti.

Eşkiya Son Bölümü Nasıl İzlerim?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünü izlemek isteyen takipçiler, aşağıda bulunan adresi yeni sekmede açarak dizinin tüm bölümlerini izleyebilirler.

“http://www.atv.com.tr/webtv/eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz/bolum”

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.