Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 62. Bölüm (Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölümde Neler Yaşandı?)

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler yaşandı? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 62. bölümünü nasıl izlerim? İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde yaşanan olaylar ve detaylar.

Yayınlanma:
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 62. Bölüm (Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölümde Neler Yaşandı?)

Atv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden olan ve binlerce takipçisini her Salı günü ekran başına kilitleyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, bu akşam yine büyük heyecana sahne oldu.

Saat 20.00'da ekranlara gelen diziyi binlerce takipçisi ekran başına kilitledi. Ancak Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın birçok takipçisi ise diziyi ekran başında izleyemedi. Diziyi ekran başında izleyemeyen binlerce takipçi ise internet üzerinde Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ekranlara gelen son bölümünde yaşanan olayları araştırmaya başladı. İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ekranlara gelen son bölümünde yaşanan olaylar.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ekranlara gelen son bölümünde Ünal, devletin yeni başı Serkan'ın planlarını bozdu ve kendi planını öne sürdü. Devletin Hızır'ın üzerindeki baskısını masanın diğer üyelerine yönlendiren Ünal, bu oyunu sonrasında  yine kazanmasını bildi.

Öte yandan Ceylan'ın sürekli olarak Ünal'ın hazırladığı bu planlar içinde yer almasının altında yatan sebep ortaya çıkmaya başladı. Ceylan'ın olaylar karşısında sergilediği tutum ve bu konumu Hızır'ı şaşırttı.

Diğer taraftan Suzi Avni ile CIA arasındaki bağlantıyı araştırırken Alparslan'ın Avni planı da işlemeye devam ediyor. Tüm bu yaşanan olaylar çevresinde Meryem'in Ceylan'a Ünal ile evlen demesi soğuk duş etkisi yarattı.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da silahları alınan örgüt elemanı ortaya çıktı. Tipi ve Ender'in örgütün elemanı öldürmesi Hızır'ın planlarını bozdu. Hızır ise yeni bir plan için düğmeye bastı.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ekranlara gelen son bölümünü izlemek için aşağıda yazan bağlantı adresini yeni sekmede açabilirsiniz.

" http://www.atv.com.tr/webtv/eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz/bolum "

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.