Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 64. Bölüm (Eşkiya 65. Bölüm Fragmanı Yayınlandı)

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü yayınlandı. Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 64. bölümü nasıl izlerim? Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 'ın son bölümünde neler yaşandı? İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 'ın ekranlara gelen son bölümü.

Yayınlanma:
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 64. Bölüm (Eşkiya 65. Bölüm Fragmanı Yayınlandı)

Ekranların sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu akşam yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı.

Atv ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı her bölümü ile binlerce izleyiciyi ekran başına kilitleyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi bu akşam 64. bölümü ile ekranlara geldi. Diziyi ekran başında izleyen binlerce takipçi, Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Diziyi televizyonda izleyemeyen takipçiler ise Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın ekranlara gelen 64. bölümünde yaşanan olayları araştırmaya başladı. Peki Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde neler yaşandı? İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 64. bölüm özeti.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın normal saatinde yayınlanmaması, izleyicileri internet üzerinde bu akşam Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölümü yayınlanmayacak mı sorusunu sordurdu. Saat 20.00'de başlaması gereken Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı yayın programına katılması nedeniyle saat 20.00'da yayınlandı.

Bölüm Özeti

Alparslan sağ gösterip sol vurmuş hiç beklenmedik bir anda Ünal Kaplan'a sıkmıştır. Avni'nin ölmesine kesin gözüyle bakan masa üyeleri şok olur. Alparslan'nın Ünal'ın ölümüyle ilgili CIA ile uzlaşmış olmasına anlam veremezler. Bu durum son ana kadar Avni'nin öldürüleceğini düşündüğünden pusuda bekleyen Serkan'ı keyiflendirir. Düşman tarafta her şey yolunda gidiyor gibidir.

İkinci bir kötü sürpriz ise masanın üç kurucusundan biri olan ve öldü sanılan Avni'nin ağabeyi Rüstem'in yaşadığının ortaya çıkmasıdır. Masadaki yerini geri alması için önünde tek bir engel vardır, o da Suzi!

Yaşanan olaylarda kilit bir noktada yer alan Suzi geri döner. CIA için şimdi sıra ondadır. Ünal Kaplan ve Çakırbeylilere olan bağlılığı yüzünden şahsi hareket eden Suzi, şirketiyle ters düşebilecek noktaya gelmiştir. Bu yüzden ölümü istenmektedir.

Suzi'nin korumacı tavrı İlyas'a olan ilgisinin her geçen gün artmasından da kaynaklanır. Bunca tehlikenin arasında İlyas ile bu denli yakınlaşmakla en büyük riski alıyordur aslında. İkili nihayet baş başa kalma fırsatı bulur fakat bu durum çok uzun sürmeyecektir.

İstihbarattan Serkan, Çakırbeylilerin etrafındaki çemberi hızla daraltmaktadır. Avni ve Mert'ten sonra İlker'i de kendi safına çeker. Bir yandan yeğeni diğer yandan içerideki hainlerle uğraşmak zorunda kalan Hızır'ın pes etmesine ramak kalmıştır.

5haberçcom  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.