Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. Bölüm (EDHO 66. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?)

Ekranların en sevilen dizilerinden olan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, önceki akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Peki Eşkiya yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Eşkiya son bölümde neler yaşandı? İşte Eşkiya hakkında detaylar.

Yayınlanma:
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 65. Bölüm (EDHO 66. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?)

Atv ekranlarının sevilen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, önceki akşam yayınlanan son bölümü ile ekranlara geldi.Binlerce izleyici tarafından büyük bir merak ve ilgi ile izlenen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, ekranlara gelen 65. bölümü ile yine binlerce izleyiciyi ekran başına kilitledi. Ancak diziyi televizyonda izleme fırsatı bulamayan takipçiler, dizinin yeni bölümünü internet üzerinde araştırmaya başladı. İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın son bölümünde yaşanan olaylar ve detaylar.

Eşkiya'nın son bölümünde Suzi ile İlyas arasında bir yakınlaşma oluyor. İkili arasında başlayan bu yakınlaşmanın aşka dönüştüğü görülüyor. Fırsat buldukça Suzi'yi araştıran ve onun hakkında bir şeyler öğrenmek isteyen İlyas, artık ona karşı hislerini gizleyemez ve son bölümde Suzi'ye hislerini anlatır.

Ünal'ın öldürülmesi planı ve daha birçok eylem ilse güç bela masaya getirilmek istenen Rüstem ise sonunda Türkiye'ye geliyor. Hızır ise Rüstem'in gelmesi ile gizlediklerini daha da saklayamayacağını sürekli olarak düşünür ama açık ta vermemeye çalışır. Yalanlar konusunda tedirgin olan Hızır, artık bu yalanların son bulmasını ve Rüstem ile Avni'nin öldürülmesini ister. Hızır'ın bu isteği karşısında ise Davut, aceleci davranmama taraftarıdır. Çünkü Hızır'ın bu konudaki planları daha da büyüktür.

Öte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'on son bölümünde Hızır, Serkan'ın eylemlerine yardımcı olmaları için hapisten çıkarıp ortalığa salan adamlara gazabını gösterir. Hızır'ın bu hamlesi sonrasında ise Serkan da bış durmaz ve Hızır'ı yakınları ile tehdit eder.

Eşkiya'nın son bölümünü izlemek için aşağıda yazan adresi kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

" http://www.atv.com.tr/webtv/eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz/fragman/65?id=b40e3f70-493b-4135-b302-f7cef50a6777 "

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragman yayınlanır yayınlanmaz haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.