Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölümünde Neler Yaşandı? Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranların sevilerek izlenen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, ekranlara gelen 50' nci bölümü ile yine nefesleri kesti. İşte son bölümde yaşanan olaylar.

Yayınlanma:
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Son Bölümünde Neler Yaşandı? Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Atv ekranlarının sevilerek izlenen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, bu akşam ekranlara gelen 50' inci bölümü ile yine nefesleri kesti.

Hızır Ali'nin gelişiyle Zeynep'in Söz merasimi ertelendi. Meryem Hızır'ı evden kovdu.

Hızır Ali Meryem'e Anne dedi. Çakırbeyli ailesi ise bu duruma kötü bakmadı. Ceylan'ın gidişini Meryem durdurdu ve gidişi hakkında ondan açıklama istedi. CIA'in Davut ile yaptığı pazarlığın amacı belli oldu. Hızır Ali'nin hayatı Amerika'da Çakırbeylilerden farklı değilmiş. Hapiste olan Ali'nin kurtarılması için Davut CIA ile anlaştı ve Özer'in değil Özkan'ın üzeri çizildi. Durumu öğrenen Özkan, Taner'e Zeynep ile kaçmasını söyledi.

Gülmezlerin adamı Şahin Ağa'nın yanına yerleşti. Salih Gülmez oğlu Ökkeş'in ölüm haberini aldı. Ökkeş'in  cenazesine katılan Gülmezler'den Erhan'ı, Rehalar yakaladı. İlyas Erhan'dan Enver'in yerini öğrendi. İlyas Erhan'dan Enver'in yerini öğrendi ve peşine düştü. Hızır galeride 20 yıl sonra öğrendiği oğlu ile sohbet edip onu tanımaya çalışıyor.

Özkan Kayıplara karıştı. Yeğeni taner ise Enver Gülmez'in yanında. Hızır Özkanı bulmak için Ünaldan yardım istedi. Zeybep Okuldan çıkıp Taner ile kaçtı. Zeynep Enver'in Taner'e attığı mesajı gördü ve durumu anladı. Ama yediği tokatla yere yığıldı.

Eskiya dunyaya hukumdar olmaz bu haftada nefesleri kesti. Ve gelecek bolum yine merakla bekleniyor. Fragman yayımlandığında haberdar olmak için 5haberi takipte kalın.

Geçtiğimiz Bölüm Neler Olmuştu?

Hızır Ceylan’dan olan oğlu ile geçtiğimiz bölümde tanışmıştı. Ceylan, oğlu Hızır Ali’yi alıp babası Hızır’ın evine tanışmaya götürmüştü. Meryem, Nazlı'dan olan Yunus’tan sonra, Ceylan’dan olan Hızır Ali’yi nasıl kabul edeceği, bu duruma nasıl tepki göstereceği geçtiğimiz bölümden akıllarda kalan soru işaretleri arasındaydı.

Gündem haberlerinden, dizi haberlerinden, magazin haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.