Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölümü Yine Yok-Eşkiya Neden Yok?

Atv ekranlarının fenomen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, iki haftalık aranın ardından bugün de yayınlanmadı. İşte Eşkiya'nın yayımlanmasının sebebi, son bölümde yaşanan olaylar ve detaylar.

Yayınlanma:
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Yeni Bölümü Yine Yok-Eşkiya Neden Yok?

Son dönemlerde ekranların en sevilen dizileri arasında olan ve iki haftadır yayınlanmayan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni bölümü ile bu akşam Atv ekranlarında bekleniyordu ancak izleyiciler yine hayal kırıklığına uğradı.

İki haftadır yayınlanmayan dizinin yeni bölümünün bu akşam yayınlanacaktı ancak yapılan son açıklama ile Eşkiya'nın bu akşam da yayınlanmayacağı belirtildi. Dizinin takipçileri ise dizinin neden yayınlanmadığı sorusunu da internet üzerinde sıkça araştırmaya başladı. İşte Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin son bölümünde yaşanan olaylar ve dizinin üç haftadır yayımlanmamasının nedeni.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Üç Haftadır Neden Yok?

Haftanın her Salı günü saat 20.40' da Atv ekranlarında yayınlanan ve yüz binlerce izleyici tarafından büyük bir beğeni ile izlenen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 3, 10 ve 17  Ocak tarihlerinde Atv'de yayınlanmadı. Dizinin yayımlanmamasının sebebi ise yılbaşı tatili, kar ve soğuk havalar nedeniyle çekimlerin sıkıntıya girmesi ve kanal ile yapım şirketi arsında usun süren yeni yıl anlaşması oldu.

Eşkiya'nın Son Bölümünde Neler Yaşandı?

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 27 Aralık tarihinde ekranlara gelen son bölümünde İlyas, baba olacağını öğrendi. Hızır ise, suikasttan yakaladığı adamdan aldığı isimi hiç kimseye söylememe kararı aldı. Özkan ise Ceylan ile Hızır’a bir mesaj yolladı ve Hızır ile görüşmek istediğini söyledi. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın son bölümünde Özkan, yaşamak için tanıdığı herkesi satmaya niyetli. Esra ise çocuğunu aldırdığını söyledi. Öte yandan son bölümde Meryem Uzerli Sürprizi yaşandı.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisini izlemek isteyen takipçiler www.atv.com.tr adresini ziyaret edebilirler.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.