Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 1 Aylık Hasret Bitiyor (Eşkiya Yeni Bölümü Nasıl İzlerim?)

Atv ekranlarının büyük bir beğeni ile izlenen dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da bu akşam 4 haftalık hasret sona eriyor. Yaklaşık bir aydır yayınlanmayan Eşkiya'nın yeni bölümünü binlerce izleyici merakla bekliyor. İşte yeni bölümde yaşanacak olaylardan tüyolar ve diğer detaylar.

Yayınlanma:
Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da 1 Aylık Hasret Bitiyor (Eşkiya Yeni Bölümü Nasıl İzlerim?)

Yaklaşık olarak bir aydır yayınlanmayan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, bu akşam ekranlara geliyor.

Binlerce takipçisi tarafından 4 haftadır merakla beklenen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da hasret sona ediyor ve Eşkiya'nın yeni bölümü bu akşam Atv ekranlarına geliyor. Yılbaşı programları ile denk gelmesi, kötü hava koşulları nedeniyle çekimlerin tamamlanmaması ve kanal ile yapım şirketi arasında yapılan yeni yıl anlaşması nedeniyle 4 haftadır ekranlara gelmeyen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz, yeni bölümü ile bu akşam Atv ekranlarında yayınlanacak.

Eşkiya'da Hızır, Ünal'ın yerine Özer'i yok ederek CIA'ye açık bir şekilde savaş başlatmıştır. Özer'in ölümü tahmin edildiği gibi masaya herhangi bri huzur veya sükunet getirmemiştir. Özer'in bıraktığı ortağı Ercüment, CIA'nin yeni silahı olacaktır. Masada tam huzur olacak derken yaşanan bu gelişmeler sonrasında Hızır, bir birlik ve beraberlik gecesi düzenleyecek ve bu gece adeta düşman çatlatacaktır. Esra'nın yaptığı yanlışı kabullenemeyen İlyas depresyona girmiş, ancak evine gitmemesi ve her gün yaşadıklarını unutmak adına kendini dağıtması Çakırbeyli ailesini bunaltır. Her ne kadar ayrılmak istediğini söylese de Esra'yı hala sevmektedir. Handan ve Ceylan'ın yanına sığınan Esra da ne yapacağını bilmez haldedir. Bu duruma son vermek de ailenin toparlayıcısı Meryem'e düşer. Sonunda ikna olan Esra'yı evinde kötü bir sürpriz beklemektedir.

Eşkiya'nın ekranlara gelen yeni bölümünü izlemek için " " adresini ziyaret edebilirsiniz.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.