Esra Erol canlı yayında 'hamile' iddialarına cevap verdi

Ünlü sunucu Esra Erol, önceki gün eşi Ali Özbir'in paylaşımı sonrası hamile olduğu iddialarına canlı yayında cevap verdi. İşte Esra Erol'un o açıklaması.

Yayınlanma:
Esra Erol canlı yayında 'hamile' iddialarına cevap verdi

Önceki gün 35 yaşına giren ünlü sunucu Esra Erol ile ilgili kafaları karıştıran bir paylaşım yapıldı. Ali Özbir'in sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşım sonucu Esra Erol'un hamile olduğu haberleri gündemde yer almaya başladı.

Sosyal medya hesabı üzerinden Esra Erol'un doğum günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Ali Özbir, yaptığı paylaşımında, “2 çocuğumun annesi benim güzel eşim doğum günün kutlu olsun nice uzun yıllarımıza…Artık 3.çocuğu açıkla bence bugün tam günü. Not: Sen açıklamazsan ben açıklarım. Bilgine…” sözlerini söylemişti. Ali Özbir'in sosyal medya hesabı Instagram üzerinden yaptığı bu paylaşım sonucu Esra Erol'un hamile olduğu anlaşıldı.

Esra Erol Canlı Yayında İddialara Açıklık Getirdi

Esra Erol'un hamile olabileceği haberleri üzerine bugün yayınlanan programın yeni bölümünde Esra Erol bir açıklama yapmak zorunda kaldı. Hamile olup olmadığı sorusunu yanıtlayan Esra Erol, canlı yayında şu ifadeleri kullandı:

“Ali bir mesaj yazmış. Sabahtan beri tebrik fotoğrafları alıyorum. Şuanda hamilelik durumu yok. ‘Belki kız olur’ baskısı var üzerimde ama hamile değilim. İlerleyen zamanlarda Allah verirse ‘hayır’ demem, kabul ederim…”

Esra Erol Kimdir?

12 Mayıs 1982 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Esra Erol'un annesi Sinoplu, babası ise bir göçmendir. Esra Erol, polis olan babanın 5 kız çocuğunun 3'üncüsüdür. Kardeşleri Pervin, Filiz, Eda ve Bihter'dir. Kız lisesi Çini Seramik mezunudur. Açık Öğretim Fakültesinden mezun oldu. Altın kelebek en iyi kadın sunucu ödülünü almıştır.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.