Esra Erol'da Caner Berke ile Evlenmek İstediği Açıkladı

Atv ekranlarının sevilen programı Esra Erol'da, önceki akşam yayınlanan son bölümü flaş gelişmelere sahne oldu. Umre dönüşü evleneceği kişiyi açıklayacağını söyleyen Caner'den beklenen açıklama geldi. İşte o açıklama.

Yayınlanma:
Esra Erol'da Caner Berke ile Evlenmek İstediği Açıkladı

Önceki gün ekranlara gelen Esra Erol'da programında neler yaşandı? Atv ekranlarının sevilerek izlenen izdivaç programı Esra Erol'da önceki gün yayınlanan programda sürpriz bir gelişme yaşandı. Yaşanan gelişmede, Caner canlı yayına telefonla bağlanmış ve hayatı ile ilgili çok önemli kararlar verdiğini açıklamıştı. Bu açıklama sonrası kararın ne olduğunu soran Esra Erol'a kararı Türkiye'ye geldiğinde açıklayacağını belirten Caner, önceki gün ekranlara gelen son bölümde kiminle evleneceğini açıkladı.

Programa bağlanan Caner, yaptığı açıklamasında, “2017 benim yılım oldu. Kutsal topraklara gittim çok istediğim. Şimdi de nikahı basıyorum. Herkese de eyvallah diyorum” sözlerini söylemişti.

Caner: “Hazır olmasam 70 milyonun huzurunda böyle bir riske girmem. 5 aydır buradayım. Video hazırlattım özel olarak. Kutsal topraklara gittiğimde teyzeler amcalar onun ismini verdi. Çok çok fazla. Bu kadar insan yanılıyor olamaz. Bende oraya gittiğimde Kabe’de rüyaya yattım onu gördüm. Rabbim bana onu eş diye yazmış. Buna inanıyorum. Önümüze engeller çıkacak biliyorum. Aramızı bozmaya çalışacaklar onu da biliyorum. İsim veremem. Biz her şeyin üstesinden geleceğiz. Ona burada nikahı basacağım. Ama gelir mi bilmiyorum. Ama gördüğüm rüyada geliyordu. Bir sene sonrada çocuğumuz oluyordu inşallah. İnsanlar konuşuyor. Neyse susuyorum.” sözlerini söyledi.

Daha sonra ise, “Geldiğinde de söyledim. Ben hayatım boyunca biliyorsunuz güvensizliklerim vardı. Ona karşı… Ona çok güveniyorum. İlk defa bir kadın güven sağladı. Beni gerçekten sevdiğine inanıyorum. Video hazırlamıştık yok mu? ”ifadelerini kullandıktan sonra evlenmek istediği kişinin Berke olduğunu açıkladı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.