Esra Erol'da pes dedirten olay: Kocasının izni ile beni eve aldı

En çok izlenen evlilik programlarından olan Esra Erol'un programında damat adaylarından Burak'ın anlattıkları seyircileri şoke etti. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Esra Erol'da pes dedirten olay: Kocasının izni ile beni eve aldı

Atv ekranlarında yayınlanan ve binlerce kişi tarafından büyük bir beğeni ile izlenen Esra Erol'un sunumu ile yayınlanan izdivaç programında anlatılan olay, duyanları hayrete düşürdü. İzdivaç programının damat adaylarından Burak'ın itirafları hem ekran başındakileri hem de stüdyoda bulunan kişileri şoke etti.

Damat adayı Burak, programda söz alıp önemli açıklamalarda bulundu. Gelin adaylarından Emine'yi dışarıdan tanıdığını itiraf eden Burak, "O zamanlar bizim bir Facebook grubumuz vardı. Kendisiyle orada tanıştık. Evli olduğunu biliyordum. Beni memleketine çağırdı. Kocasıyla da konuştum. Kocası da 'gelebilirsin' dedi. Ben de gittim. Gece onlarda kaldım" sözlerini söyledi.

Çocuk aldırmış

Damat adayı Burak, açıklamasının devamında gelin adayı Emine ile bir süre görüşmediklerini belirtti. Ardından ise 2013 yılında yeniden görüşmeye başladıklarını söyleyen Burak, Emine'nin kendisinden çocuk aldırdığını söyledi. Esra Erol'un programında damat adayı olan Burak'ın anlattıkları karşısında seyirciler ve stüdyodakiler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, ekonomi haberlerinden, magazin haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.