Esra Erol'dan 'Evlilik Programları Kaldırılacak' Açıklaması: Ben O Çamurla Yaşayamam

Evlilik programlarının efsaneleşmiş ismi Esra Erol, canlı yayında yaptığı son açıklamasında evlilik programları ile ilgili gündemde konuşulan konuları değerlendirdi. İşte Esra Erol'un açıklamaları.

Yayınlanma:
Esra Erol'dan 'Evlilik Programları Kaldırılacak' Açıklaması: Ben O Çamurla Yaşayamam

Son günlerde hükmet kanadından gelen evlilik programı açıklamaları sonrasında Esra Erol canlı yayında bir açıklama yaptı.

Gündemde dolaşan evlilik programları kaldırılacak, her şey kurgu açıklamalarını değerlendiren Esra Erol, açıklamalarında zor anlar yaşadı.

Açıklamasının başında  kendisinin de bu dertten yakındığını dile getiren Esra Erol, “Vallahi efendim, kaldırın bu programları siz de kurtulun, ben de kurtulayım. 10 yıldır ekrandayım 10 yıldır bu programı yapıyorum ve bir yere taşımaya çalıştım. Çok emek verdim, bir çocuğu büyüttüm. Ama son 2 yılda geldiği nokta artık beni hayatımdan, insanlığımdan çıkarttı." sözlerini söyledi ve açıklamalarını şu şekilde sonlandırdı:

"Ben artık pes ettim. bu kadar söylüyorum. Sezon sonuna kadar Allah'ın izniyle yapıcam, ondan sonra... Ben onursuz bir insan değilim! Ben o haberlerin, o karelerin içerisinde olmak isteyen biri değilim. Benim onurum, benim gururum, benim vicdanım, benim şerefim, yaptığım her şeyden çok daha önemli. Çünkü ben babamdan bunu öğrendim. Kazanacağım paradan daha da önemli. Ben onursuz bir insan değilim. Benim şerefim, benim onurum her şeyden daha önemli. Ben babamdan böyle öğrendim çünkü. Yok artık! Bir yerlerde çamur varsa o çamur ise size de bulaşıyor. Ben o çamurla yaşayamam.”

Her Şey Kurgu

Öte yandan eski yarışmacıların yaptığı her şey kurgu sözlerine de değinen Esra Erol, "Evet burada yaşanan her şey kurgu, sen de kurgusun, senin yaşadıkların da kurgu, 64 çocuğu da ben doğurdum. Ne diyeyim artık.” cevabını verdi.

Esra Erol'un üzgün olduğu ve konuşmasında gözyaşlarına zor hakim olduğu görüldü.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.