Estram İkamet Şartsız B Ehliyetli Personel Alımı

İŞKUR resmi sayfasında personel alımlarına güncel olarak yer veriliyor. Onlardan biri olarak Estram ikamet şartsız B ehliyetli personel alımı olacak.

Yayınlanma:
Estram İkamet Şartsız B Ehliyetli Personel Alımı

Eskişehir Belediyesi tarafından personel alımı yapılacağını bildirdi. Kadrolu kamu personel alımı yapılacağı müjdelenirken ikamet şartı aranmayacak.

Kamu dünyasında sürekli olarak güncel ilanlar yapılmaya devam ediliyor. Eskişehir Belediyesi personel alımlarına yer verecek olduğunu belirtti. İkamet şartsız B ehliyetli personel alımı yapılacağı söylenirken, Eskişehir Belediyesinde kadrolu memur olmak isteyenlerin de başvuru şartlarını öğrenmek için kollarını sıvadı. Personel alımlarında hem ikamet hem de üst yaş sınırı aranmayacak.

Eskişehir Belediyesi Personel Alımı Başvuru Süresi Ne Zamana Kadar Geçerli?

Eskişehir Belediyesi personel alımlarına başladı. Belediyenin alım yapacak olduğu da İŞKUR sayfasından bildirildi. Böylelikle Eskişehir Belediyesi personel alımlarıyla ilgili geçerlilik süresinin ne zaman olacağı da başvuru yapacak adaylar açısından önemli olacak. Eskişehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek amacıyla alınacak personel alımına göz atıldığında kadrolu 1 makine mühendisi alacağını söyledi.

Eskişehir Belediyesi kadrolu memur alımı için başvurularınızı yapabilirsiniz. Başvuru yapacak adaylar için son geçerlilik tarihinin 23 Şubat olduğunu söylemeliyiz. Bu sayede 23 Şubat’a kadar kadrolu memur olmak isteyenler başvurularını kolayca yapabilecek.

1311599.webp

Başvurular Online Yapılacak!

Başvurularını yapacak olan adaylar online olarak CV gönderimi yapabilecek. Buna göre Eskişehir Belediyesi personel alımı için istenen şartları taşıyan kişiler değerlendirmeye alınacak. ESTRAM değerlendirmeleri sonucunda da personel alımları yapılmaya başlanacak. ESTRAM personel alımları hala daha yapılmaya devam edilirken, başvuru yapmayan adaylarda başvurularını yapmaya başlayabilir.

ESTRAM online personel alımı başvurularını yapacak olan adaylardan istenen şartlar şu şekilde olacak;

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak
  • 18 yaşını tamamlamış olmak - üst yaş sınırı yok ,
  • Makine Mühendisliği Lisans mezunu olmak
  • B sınıf ehliyetine sahip olmak
  • İngilizce bilgisi iyi seviyede olması gerekiyor
  • CAD çizim programlarını iyi derecede biliyor olmaları

Başvuracak olan adayların B grubu kritik şartlarına göre alınacak. Yazılım ve programlama konularında tecrübe sahibi olmak aranan şartlar arasında yer alıyor. İlgili adaylar 23 Şubat tarihine kadar başvurularını yapabilecek.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.