Euroleague maçı Fenerbahçe - Real Madrid basketbol maçı saat kaçta ? Hangi Kanalda ?

Avrupa Basketbol Euroleague temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş bu akşam saat 20.45'te İspanya temsilcisi Real Madrid ile Ülker Spor ve Etkinlik saloununda karşılacak. Muratbey Uşak’ı 89-72 mağlup eden sarı-lacivertlilerde moraller yerinde.Yoğun...

Yayınlanma:
Euroleague maçı Fenerbahçe - Real Madrid basketbol maçı saat kaçta ? Hangi Kanalda ?

Avrupa Basketbol Euroleague temsilcimiz Fenerbahçe Doğuş bu akşam saat 20.45'te İspanya temsilcisi Real Madrid ile Ülker Spor ve Etkinlik saloununda karşılacak. Muratbey Uşak’ı 89-72 mağlup eden sarı-lacivertlilerde moraller yerinde.Yoğun bir taraftar desteği olması bekleniyor. Fenerbahçe bu sezon THY Avrupa Liginde 4 maçta 9 galibiyet 5 mağlubiyet alırken, evinde oynadığı 6 maçta ise 4 galibiyet 2 mağlubiyet bitirdi.

Fenerbahçe Real Madrid'e son 5 maçtır  mağlup olmuyor . En son yenilgisini 2012 yılında almıştı.

Fenerbahçe Doğuş ve Real Madrit arasındakı karşılaşma saat 20.45'te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak  Karşılaşma, beIN Sports 3 kanalından izlenebilir.

BeIN Sports 3'te maçı nasıl izleyeceğiniz hakkında detaylı bilgi için http://tr.beinsports.com/ yayıncı kuruluşun resmi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Şampiyonanın son şampiyonu Fenerbahçe Spor Kulübü , 14 haftalık yarışta 9 galibiyet, 5 mağlubiyetle aldı ve şuan  4. sırada. En son maçta İsrail'de Maccabi FOX'a 82-73 kaybeden temsilcimizde,  Nikola Kalinic sakatlığından dolayı bu akşam forma giyemeyecek. Real Madrid  ise Avrupa liginde  inişli çıkışlı bir performas gösteriyor. . İlk 4 maçını kazanan, sonraki 7 karşılaşmada ise 6 yenilgi yaşayan Real Madrid, son 3 müsabakada sahadan galibiyetle ayrıldı. Toplam 8 galibiyet, 6 yenilgisi bulunan İspanyol ekibi, averajla 6. sırada yer alıyor.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.