Evleneceksen Gel 27 Şubat'ta Nelet Yaşandı? Solmaz ile Anıl Kararını Açıkladı

Evleneceksen Gel 27 Şubat 2017 günü neler yaşandı. Evleneceksen Gel'in son bölümünde hangi olaylar yaşandı. Solmaz ile Anıl ilişkisi devam ediyor mu? Solmaz, Anış hakkında neler söyledi? Kaan'ın yaptığı flaş açıklamalar Solmaz ile Anıl ilişkisini nasıl etkiledi. İşte Evleneceksen Gel'in son bölümünde yaşanan olaylar.

Yayınlanma:
Evleneceksen Gel 27 Şubat'ta Nelet Yaşandı? Solmaz ile Anıl Kararını Açıkladı

Show Tv ekranlarının sevilerek takip edilen izdivaç programı Evleneceksen Gel'in son bölümü yine binlerce kişiyi ekran başına kilitledi. Peki Evleneceksen Gel'in önceki akşam ekranlara gelen son bölümünde neler yaşandı? Evleneceksen Gel'in 27 Şubat Pazartesi günü ekranlara gelen son bölümünde hangi olaylar yaşandı? Son haftalarda hep iki arada bir derede kalan ve bir türlü karar veremeyen Solmaz, son bölümde ne yaptı? İşte sevilerek takip edilen izdivaç programı Evleneceksen Gel'in 27 Şubat gecesi ekranlara gelen son bölümünde yaşanan olaylar.

Evleneceksen Gel'in bir önceki bölümünde hediye sürprizi yaşanmıştı. Anıl, önceki bölümde bir hediye alarak stüdyoya gelmiş ve hediyeyi Solmaz'a vermişti. Ancak daha sonra yaptığı konuşmada Anıl, bu hediyeyi Solmaz'ın annesine aldığını söylemişti. Alınan hediye karşısında ise aklında Gürkan olan Güzel'in de tepkisini çekiyor ve Güzel'de bu hediye karşısındaki tavrını gizleyemiyor. Bu durumu ise Solmaz değerlendiriyor ve Güzel hakkında üzüldüğünü dile getiriyor. Öte yandan bu hediye sonrasında Solmaz'ın annesi Cemile anım telefonlar programa bağlanarak Anıl'a teşekkürlerini iletiyor ve ona olan desteğinin devam ettiğini yineliyor.

Öte yandan Kaan ise dikkatleri üzerine tekrar çekmeyi başardı. Kaan yaptığı son konuşmasında Solmaz'a hitap etti ve 'Keşke hiç sevmeseydim' dedi. Yaptığı açıklamasında Anıl ile Solmaz arasında yaşananları yapmacık olarak değerlendiren Kaan'ın bu sözleri ise tescilleniyor ve Solmaz Anıl'dan vazgeçiyor. Solmaz'ın yeni taliplisi ise merak ediliyor.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.