Evleneceksen Gel 3 Aralık'ta Neler Yaşandı-Kaan Solmaz'ı Ziyaret Etmedi

Evleneceksen Gel'in son bölümünde neler yaşandı? 3 Aralık akşamı ekranlara gelen bölümde hangi olaylar oldu? Kaan neden Solmaz'ı hastanede ziyaret etmedi? Nurullah'ın bu duruma tepkisi ne oldu? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Evleneceksen Gel 3 Aralık'ta Neler Yaşandı-Kaan Solmaz'ı Ziyaret Etmedi

3 Ocak salı akşamı ekranlara gelen yeni bölümü ile yine izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başaran Evleneceksen Gel'de, yeni yayınlanan bölümde yine birbirinden ilginç anlar yaşandı. Ekranlara geldiği ilk günden bu yana binlerce izleyici tarafından merakla takip edilen ve her bölümü büyük bir heyecanla beklenen Show Tv Ekranlarının vazgeçilmez programı Evleneceksen Gel'de bu hafta ekranlarda yine Nurullah-Solmaz-Kaan düğümü vardı.

Ekranlara gelen son bölümde Nurullah sinir krizleri geçirdi. Solmaz'ın Kaan'ı seçmesini başta kabullenmiş gibi görünse de, bu meseleyi hazmedemediği belli olan Nurullah, Solmaz'ın Kaan'ı seçmesi üzerine sinir krizleri geçirdi.

Önceki gün gerçekleşen çekimlerin sonrasında rahatsızlanan Solmaz, hastaneye kaldırıldı. Hastaneye götürülen Solmaz'ın başında ise Kaan değil, Nurullah vardı. Bu durum da apaçık gösteriyor ki Nurullah'ın Solmaz'a olan aşkı halen bitmemiş. Hastanede karşısında Kaan'ı bulmayı bekleyen Solmaz, Nurullah'ı görünce şaşkına döndü ve Nurullah'ın ise ilk sorusu Kaan nerede? oldu.

Solmaz ise bu soruya Kaan'a ulaşamadığını, Kaan'ın toplantıda olduğu şeklinde yanıt verdi. Kaan'ın bu hareketine çok sinirlenen Solmaz, bu sinirini Nurullah'a belli etmedi. Öte yandan Nurullah Solmaz'ı yeniden özel odaya çağırdı. Burada başta sakin konuşan ikili, daha sonra tartışmaya başladı. Son olarak da Kaan odaya girip Solmaz'ı dışarı çıkardı.

Oğuz ve Merve Görüşmesi de devam ederken tüm gözler Oğuz'un vereceği karara döndü. Bir diğer taraftan ise Gürkan'dan ayrılan Güzel, son bölümde Yusuf ile, Gürkan ise Funda ile görüşmeye başladı.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.