Evleneceksen Gel 30 Aralık'ta Neler Yaşandı? Nurullah ve Kaan'ın Solmaz Tartışması Seda Sayanı Bıktırdı

Yayınlandığı her bölümde izleyicilere keyifli anlar yaşatan Evleneceksen Gel, önceki gün yayınlanan yeni bölümü ile yine izleyicileri ekran başına kilitledi. Kaan ile Nurullah arsında yaşanan Solmaz tartışması karşsıında Seda Sayan artık bıktığı söyledi. İşte Evleneceksen Gel'in son bölümünde yaşanan olaylar.

Yayınlanma:
Evleneceksen Gel 30 Aralık'ta Neler Yaşandı? Nurullah ve Kaan'ın Solmaz Tartışması Seda Sayanı Bıktırdı

Show Tv ekranlarında, yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir heyecan ve keyifle izlenen izdivaç programı Evleneceksen Gel, önceki gün ekranlara gelen yeni bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. İlginç gelişmelerin yaşandığı Evleneceksen Gel'in önceki yayınlanan bölümünün özeti 5haber.com farkıyla haberimizin devamında. Evlilik hayallerini gerçekleştirmek isteyen gelin ve damat adaylarının hırslı ve mücadeleci yapıları ile ön plana çıktığı izdivaç programı Evleneceksen Gel, önceki gün yayınlanan bölümünde seyircilere ilginç anlar yaşattı.

Yayınlanan son programda evlilik kararı alan Kamil ve Elif'in nikah töreni gerçekleşir. Evlilik programına gelmesinden kısa bir süre sonra Elif ile evlenme kararı alan Kamil, ailelerin katılı ile canlı yayında nikahını kıyar ve dünya evine girer.Bu gelişmelerin yanı sıra Özer ile Bahar arasında yaşanan tartışmalar devam eder. Özer, internet üzerinden Bahar'a gönderdiği mesajlarla atışmayı sürdürür. Son olarak tartışmalarında hep annesini suçlayan Bahar, annesinden özür dilerken programa telefonla bağlanan Özer'in annesi de Baharı kınar.

Hayrunnisa ise görüştüğü damat adayı ile uzlaşmaya varmak üzeredir ve yeni bir nikahın yakında olduğu bellidir. Öte yandan Nurullah ile Kaan arasında çekişme devam ederken, Songül ile Solmaz arasında da karşılıklı suçlamalar ve laf atmalar devam etmektedir.

Programın sunucusu Seda Sayan ise Nurullah ile Kaan arasındaki tartışmadan bıktığını ifade etti. Yusuf ise tartışmanın nedeninin Solmaz olduğunu söyler.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.