Evleneceksen Gel 9 Aralık'ta Neler Yaşandı? Solmaz-Nurullah-Kaan Üçlüsü Arasında Ne Oldu?

Ekranların sevilerek izlenen izdivaç programı Evleneceksen Gel'in önceki akşam ekranlara gelen bölümünde heyecan yine doruktaydı. İşte son bölümde yaşanan olaylar.

Yayınlanma:
Evleneceksen Gel 9 Aralık'ta Neler Yaşandı? Solmaz-Nurullah-Kaan Üçlüsü Arasında Ne Oldu?

Show TV ekranlarının sevilerek izlenen izdivaç programı Evleneceksen Gel'de bu hafta yine heyecan doruktaydı.

Geçtiğimiz hafta yaşanan olayların ardından 9 Aralık programı büyük bir heyecan ve sabırsızlıkla bekleniyordu. Peki Evleneceksen Gel programının 9 Aralık tarihinde yayımlanan yeni bölümünde neler yaşandı. Solmaz, Nurullah ve Kaan arasında yaşanan çıkmaz aşıldı mı? Solmaz nasıl açıklamalar yaptı? Bu işten bıktığı ve bir çözüme kavuşturulması gerektiğini belirten Kaan'ın son açıklamaları ne?

Evleneceksen Gel'de 8 Aralık gecesi yaşanan olayda Selçuk ile Kübra çifti yemekte bir araya geldi. Kübra ile yeni bir sayfa açmak istediğini belirten Selçuk, hayattaki gayesini açıkladı. Kübra ile yemekte konuşan Selçuk, hayatta mutlu olmak istediğini ve evlenerek çocuk sahibi olmak istediğini belirtti.

Bu gelişmelerin yanı sıra Solmaz ile Kaan'ın Uludağ sefası, Nurullah'ın sabrını taşıran son damla oldu. Öte yandan Kaan ise Solmaz ile son kez görüştüğünü belirterek, kafasının çok dağınık ve karışık olduğunu belirtti. Artık taliplilerine bakacağını belirten Kaan, artık net bir şeyler olmasını beklediğini sözlerine ekledi.

Solmaz ile Kaan arasında yaşanan Uludağ sefasının ardından açıklamalarda bulunan Nurullah, artık sıkıldığını dile getirerek, ikilem arasında olmayacağını belirtti ve artık net bir tavır takınacağını sözlerine ekledi. Öte yandan Nurullah, Solmaz'ın Kaan'ın şansını denediğini söylemesi üzerine çok sinirlenip, ben dışarıda kimseyle görüşmem, kozlarımı burada paylaşırım dedi.

Tüm bu gelişmelerin ardından ise Evleneceksel Gel'in yeni bölümü merakla bekleniyor.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.