Evleneceksen Gel'in Son Bölümünde Heyecan Yine Doruktaydı-Son Bölüm Özeti

Ekranların sevilerek izlenen programı Evleneceksen Gel'in son bölümünde heyecan yine doruktaydı. İşte son bölümde yaşananlar.

Yayınlanma:
Evleneceksen Gel'in Son Bölümünde Heyecan Yine Doruktaydı-Son Bölüm Özeti

Show Tv ekranlarının sevilerek izlenen izdivaç programı Evleneceksen Gel'in önceki akşam ekranlara gelen yeni bölümünde heyecan yine doruktaydı.

Önceki hafta ekranlara gelen final bölümünde Solmaz ile Nurullah aşkının bitip bitmeyeceği takipçiler tarafından merak ediliyordu. Peki önceki akşam yayınlanan Evleneceksen Gel programında neler yaşandı. Solmaz ile Nurullah aşkında son durum ne oldu. İkili nasıl bir karar verdi. Solmaz ile Nurullah aşkı buraya kadar mı? Binlerce izleyicinin bu sorulara cevap almasını beklediği Evleneceksen Gel 29 Kasım bölümü önceki akşam Show Tv ekranlarında yayınlandı.

Önceki hafta ekranlara gelen bölümünde Nurullah'ın ilk aşkı Gözde Nur ile görüştüğünü öğrenen Solmaz, deliye dönmüştü. Nurullah'tan hesap soran Solmaz,Nurullah'ın açıklamalarından tatmin olmamıştı ve ikili arasında ciddi bir kavga yaşanmıştı.

Evleneceksen Gel'in yeni bölümüne ise Nurullah'ın hastanelik olması damgasını vurdu. Arkadaşlarını telaşlandıran hastane haberine açıklık getiren Nurullah, ufak bir rahatsızlığı olduğunu ve şuanda durumunun iyi olduğunu belirtti.

Merve ile zorlu bir ilişkiden çıkan Tayfun'a ise her gün talip geliyor. Merve ile Tayfun aşkının ne olacağı belli değilken, locadan da Merve'nin kalbinin halen Tayfun'da olduğu yorumları geldi. Öte yandan Tayfun ise talibi Tuğçe ile çaya çıkacak.

Biten aşklardan biri olan Güzel ve Gürkan aşkının ise son durumu hakkında meraklı bekleyiş sürüyor.

Gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5Haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.