EYT’lilere Çok Kötü Haber: İlk Maaşlar Bu Tarihte Ödenecek

Emeklilikte Yaşa Takılanlar uzun süre verdikleri mücadeleyi kazanmışlardı. Ancak EYT yasalaşması sekteye uğradı. Bu haber EYT bekleyenleri yakından ilgilendiriyor. Gelen bilgilere göre, EYT tarihi biraz daha ertelendi.

Yayınlanma:
EYT’lilere Çok Kötü Haber: İlk Maaşlar Bu Tarihte Ödenecek

Türkiye’yi derinden sarsan Kahramanmaraş depremi sonrasında Türkiye’nin birçok şehrinde ağır kayıplar yaşamıştı. On binlerce yurttaşın hayatını kaybettiği depremde Meclis çalışmalarına ara verilmişti. Yurttaşlar ise EYT’nin ne zaman TBMM’ye geleceğini araştırmaya başladı.

turkiye-buyuk-millet-meclisi-tbmm-1480881.jpg

Depremden hemen öncesinde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gelecek ve yasalaşacak olan EYT deprem sonrasında sarktı. Meclis çalışmalarına ara verince EYT meclise gelemedi. Bir diğer iddia ise EYT’nin 1 yıl boyunca erteleneceği yönündeydi.

Önümüzdeki Ay TBMM’ye Sunulacak

Bunların yanı sıra önümüzdeki Mart ayında EYT’nin Meclise gelmesi bekleniyor. Bilindiği üzere TBMM Genel Kurulu depremden kaynaklı olarak çalışmalarına ara vermişti. Bugünlerde tekrardan çalışması beklenen kurula sunulacak yasalardan birisi de EYT olacak.

para-almak-icin-tek-bir-sey-yapacaksiniz-aninda-hesabiniza-50-bin-tl-yatacak-duyuru-yapildi-1-1280x720.jpg​​​​​​​

İlk Maaşın Tarihi Verildi

EYT önümüzdeki Mart ayında Meclise gelmesi bekleniyor. Meclise gelecek olan EYT’nin hemen onaylanması bekliyor. EYT’lilerin ilk maaşı ise Nisan ayında yatması beklenmekte.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.