Fatih Altaylı'nın 'Merzifon'dan Eşek' Sözlerine Nazifoğlu'ndan Sert Tepki: "Adam Değil ..."

Fatih Altaylı'nın hafta sonu oynanan karşılaşma sonrasında Riekerink hakkında yaptığı sert açıklamalara Galatasaray Yöneticilerinden Nazifoğlu cevap verdi. İşte Nazifoğlu'nun açıklamaları.

Yayınlanma:
Fatih Altaylı'nın 'Merzifon'dan Eşek' Sözlerine Nazifoğlu'ndan Sert Tepki: "Adam Değil ..."

Önceki gün Galatasaray ve teknik direktör Riekerink ile ilgili sert açıklamalarda bulunan Fatih Altaylı'ya cevap Galatasaraylı yönetici Levent Nazifoğlu'ndan geldi. Nazifoğlu, Beyaz Tv'de katıldığı bir programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken Fatih Altaylı ile ilgili de "adam değil kucağa oturanlardan biri" sözlerini söyledi.

Nazifoğlu, "Sezon başında Riekerink ile de konuştuk, başka hocalar ile de konuştuk. Bu durumu Riekerink de biliyor. Her hoca 20 milyon euro transfer bütçesi istiyorlar. İnşallah bu ay sonunda Galatasaray maddi olarak düzlüğe çıkıyor." sözleri söyledi.

Fatih Altaylı Açıklaması

Fatih Altaylı'nın Galatasaray ve teknik direktör Riekerink açıklamalarına tepki gösteren Nazifoğlu, "Bu kişiyi adam yerine koymam. Çünkü adam değil. Fatih Altaylı yıllardır kim para verirse onu kucağına oturan bir adam. Ali Sami Yen'de Fenerbahçelilerden dayak yiyen tek adam. Galatasaray gol yediğinde sevinen bir adam. Fatih Altaylı, Ryan Donk, Kasımpaşa'dan Galatasaray'a gelirken pazarlığı yapan kişi. Fatih Altaylı yalancı ve iftiracı. Bu adam bölücü başıyla gidip para karşılığında röportaj yaptı. Eski meski olay yok. Kasımpaşa - Galatasaray maçında Kasımpaşa gol atınca Fatih Altaylı sevindi. Şerefim üzerine yemin ediyorum, gördüm. Faruk Süren ve Ali Dürüst ile konuştum, Fatih Altaylı'yı neden adam yerine koyuyorsun dediler, ertesi günü beraberlerdi. Bunu diyenler her hafta Fatih Altaylı ile yemek yiyorlar. Sordum. Bana da hırsız dedi." dedi. Bravo o zaman sana dedim. Fatih Altaylı mikrofun arkasına saklanan bir korkak. Altaylı'nın yüzüme karşı konuşmasını da isterim ama onda bu adamlık yok" sözlerini söyledi.

Galatasaray'ı 2018'den Sonra Kimse Tutamaz

Galatasaray'ın son durumu ile ilgili de açıklamalarda bulunan Nazifoğlu, "2018'den sonra Galatasaray'ı kimse tutamaz. Takım komple yenileniyor ve gençleşiyor. Eğer beni beğenmiyorlarsa indirebilirler. 500 milyon TL'lik anlaşma yapılıyor. Oradan gelecek parayla bu temlikler aşılacak. O paralar yatırılacak kredilere. Temlikler açılınca o Nike'taki para da, TT Arena parası da, Digiturk parası da, hepsi kulübe gelmeye başlayacak" sözlerini söyledi.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.