Fazilet Hanım ve Kızları 6. bölümden sonra 7. bölüm fragmanı yayınlandı

Ekranların sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları'nın son bölümü önceki akşam ekranlara geldi. Dizinin ekranlara gelmesi sonrasında yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin son bölümünde yaşanan olaylar ve yeni bölüm fragmanı.

Yayınlanma:
Fazilet Hanım ve Kızları 6. bölümden sonra 7. bölüm fragmanı yayınlandı

Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızlar dizisi, önceki akşam 6. bölümü ile ekranlara geldi. Ekranlara gelen son bölümü ile binlerce kişiyi televizyon başına kilitleyen Fazilet Hanım ve Kızları dizisini, televizyonda izleyemeyen binlerce takipçi, internet üzerinde Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin son bölümünü araştırmaya başladı. Peki Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin son bölümüne neler yaşandı? Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin 6. bölümünü nasıl izlerim? İşte detaylar.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yayınlanan son bölümünde Nil’in Hazan’ı Sinan’ın odasında yakalaması üzerine Hazan’a zor anlar yaşatır ve onu Sinan’ın oyunbazlığıyla bir kez daha yüzleştirir. Hazan, yalıdan kırık bir kalple ayrılırken, mahalleye döndüğünde ise onu çok acı bir gelişme beklemektedir.

Öte yandan Ece kırdığı parfümün bedelini ağır öder. Parfüm krizi yalıya damgasını vururken Fazilet ve kızları evsiz kaldıkları gerçeğiyle sarsılır.

Hazan, Sinan ve Yağız geçmiş ile yüzleşmek zorunda kalıyor.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin ekranlara gelen son bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin yayınlanan 7. bölüm fragmanı.

Fazilet Hanım ve Kızları yeni bölümüyle 6 Mayıs Cumartesi günü 20.00'da Star Tv ekranlarında yayınlanacak.

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinin son bölümünü izlemek için aşağıda bulunan adresi yeni sekmede açabilirsiniz.

" http://www.startv.com.tr/dizi/fazilet-hanim-ve-kizlari/bolumler "

Son dakika haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.