Fenebahçeli Taraftarları Taşıyan Minibüs Kaza Yaptı: 1 Ölü, 3'ü Ağır 19 Yaralı

Önceki akşam oynanan Fenerbahçe-Akhisar karşılaşmasını Edremit'ten gelerek izleyen ve karşılaşmanın sona ermesi ile geri dönen taraftarlar, yolda kaza geçirdi. Kaza sonucu 1 kşi hayatını kaybederken 3'ü ağır olmak üzere 19 kişi yaralandı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Fenebahçeli Taraftarları Taşıyan Minibüs Kaza Yaptı: 1 Ölü, 3'ü Ağır 19 Yaralı

Önceki akşam oynanan Fenerbahçe Akhisar Belediyespor karşılaşmasına Balıkesir'in Edremit İlçesinden giden bir grup Fenerbahçeli taraftar, dönüş yolunda kaza yaptı. Yol kenarında bulunan mermer yüklü bir TIR'a arkadan çarpan minibüste bulunanlardan 1 kişi hayatını kaybederken 3'ü ağır olmak üzere 19 kişi de yaralandı.

Süper Lig'in 27. hafta karşılaşması Fenerbahçe- Akhisar Belediyespor maçını izlemek için Edremit, Burhaniye, Havran ve Ayvalık'ta bulunan Fenerbahçeliler, karşılaşmaya gitmek üzere Burhaniye'de bulunan bir tur firmasıyla anlaştı. Firma ile anlaşan ve firmaya ait minibüsle İstanbul'a giden ve Fenerbahçe'nin kendi sahasında 3-1 kazandığı maçı izledikten sonra geri dönen Fenerbahçeli taraftar kafilesi, Yalova'da yemek molasının ardından Edremit'e 24 kilometre kala bugün saat 04.00'te kaza geçirdi.

Fenerbahçeli taraftarları taşıyan 46 yaşındaki Sefer Kılcı yönetiminde olduğu belirlenen 10 RK 041 plakalı minibüs, yol kenarında park halinde bulunan 50 SP 306 plakalı ve mermer yüklü olduğu öğrenilen TIR'a arkadan çarptı. Çarpma sonucu meydana gelen trafik kazasının etkisiyle minibüsün ön kısmı parçalandı. Ön yolcu koltuğunda oturmakta olan ve evli 1 çocuk babası olduğu öğrenilen 39 yaşındaki Türker Öztuğ kaza yerinde hayatını kaybetti. Minibüs şoförü Kılcı ile araçta bulunan 18 taraftar, çeşitli yerlerinden yara aldı. Edremit, İvrindi, Havran ve Burhaniye'den sağlık ekipleri ile itfaiye kaza kırım ekipleri anında olaya yerine sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. 6 yaralının tedavisi ayakta tamamlanırken, tedavisi devam eden 13 yaralıdan 3'ünün sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası jandarma ve polis ekipleri olay yerinde güvenlik önlemleri aldı.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.