Fenerbahçe Akhisar Belediyespor'u 3-1 Yenerek Seriyi Sürdürdü

Süper Lig'in 10' uncu haftasında Akhisar Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Sarı lacivertli takım sahadan 3-1 galip ayrıldı ve galibiyet serisini sürdürdü. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Fenerbahçe Akhisar Belediyespor'u 3-1 Yenerek Seriyi Sürdürdü

Hafta içerisinde, İngiltere ekiplerinden Manchester United'i kendi evinde 2-1' lik skorla devirmeyi başaran Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 10' uncu haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0' lık üstünlüğü ile sona ererken, sarı lacivertli takımın golü, bu karşılaşmaya ilk 11' de başlayan Hollandalı yıldız Robin Van Persie'den geldi. Arıca Akhisar Belediyespor takımı 1-0 gerideyken, bir penaltıdan da yararlanamadı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ise Fenerbahçe üstün oyununu devam ettirdi ve sahadan 3-1' lik skorla galip ayrıldı.

Fenerbahçe'de 2 Değişiklik

Sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Dirk Advocaat, Akhisar karşısına 2 değişiklik yaparak takımını çıkarttı. Manchester maçında fantastik bir gole imza atan Moussa Sow ile Alper Potuk'u kulübede beklerken, bu oyuncuların yerine Robin Van Persie ve Aatıf Chahechouhe forma giydi.

Akhisar'da 4 Değişiklik

Akhisar Belediyespor'da ise, teknik direktör Tolunay Kafkas, önceki hafta lider Başakşehir'e 5-1 yenilen kadroda 4 değişiklik yaparak takımını sahaya sürdü. Bunlardan ikisi zorunlu olurken, d,üer ikisi Kafkas'ın tercihi yönünde oldu. Kadro dışı bırakılan Douglao ve sarı kart cezalısı Miguel Lopes kadroda yer almazken Custodio ve Kadir ise maça yedekler arasında başladı.

Zemin Sıkıntılı

Manisa'ya deplasmana gelen takımların korkulu rüyası haline gelen 19 Mayıs Stadyumunun zemininden, bu kez de sarı lacivertli oyuncularda şikayetçi oldu. Şikayet üzerine ise çimler, yetkililer tarafından sulandı.

Taraftarın İlgisi Büyük

Lig'de son iki haftanın galibiyetle kapatılması ve hafta içinde alınan Manchester United galibiyeti sonrasında havaya giren Fenerbahçeli taraftarlar, maça yoğun ilgi gösterdi. Sarı lacivertli kulübün taraftarı, kale arkasında kendilerine ayrılan 3 bin 500 kişilik bölümü tamamen doldurdu. Bunun aksine ise Akhisar'lı taraftarlar maça 2 bin 500 kişi ile geldiler.

5haber.com  | Adana

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.