Fenerbahçe Barcelona'nın 1.92'lik stoperi Mathieu'yu bitirdi

Transfer çalışmalarına hız kazandıran Fenerbahçe, Barcelona'nın stoperi Mathieu ile prensipte anlaştı. İşte transferde son durum.

Yayınlanma:
Fenerbahçe Barcelona'nın 1.92'lik stoperi Mathieu'yu bitirdi

2016-2017 sezonunun sona ermesi ile birlikte tüm takımlar yeni sezon için hazırlıklara başladı. Kötü biten sezonun ardından yeni sezon için hazırlıklara tam gaz başlayan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız kazandırdı.

Takımdaji genel eksikleri göz önüne alan sarı lacivertli yönetim, ilk olarak defansa çözüm yolları arıyor. Bu kapsamda ise Barcelona'da forma giyen ve katalan ekibinin gözden çıkardığı Jeremy Mathieu ile görüşmelere başlandı. Alınan son bilgilere göre yönetimin transfer çalışmalarına hız kazandırdığı öğrenilirken başarılı oyuncunun transferinde sona gelindiği bilgisi edinildi.

Kocaman'ın Onayı Bekleniyor

Fransa'da Valbunea transferi için görüşmelere başlayan sarı lacivertli yönetim, bu sırada Mathieu'nun menajeri ile de bir görüşme yaptı. Yapılan görüşmede menajer ile prensip anlaşmaya varıldığı öğrenilirken transferin tamamlanması için Aykut Kocaman'ın onayının beklendiği belirtildi.

Adı daha önce Galatasaray ve Beşiktaş ile de anılan 1.92'lik dev stoper, son sezonda Barcelona'da gözden düşen oyuncular arasında. 1 sezon daha sözleşmesi bulunan Mathieu'nnun düşük bonservis bedeli ile takımdan gönderilmesi planlandığı bilgisi alındı.

Öte yandan takımdan ayrılması uzun süredir gündemde olan Simon Kjaer'in iyi bir teklif gelmesi durumunda takımdan ayrılacağı belirtiliyor. Bu nedenle Mathieu transferine önem veren sarı lacivertli yönetim, Kjaer'in durumuna bakılmaksızın da Fransız oyuncuyu transfer edecek. Tecrübeli isim aynı zamanda sol bek olarakta görev yapabiliyor.

Transfer görüşmelerinin önümüzdeki günlerde netlik kazanması ve kamuoyuna açıklanması bekleniyor.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.