Fenerbahçe Başakşehir Maçı Şifresiz Nasıl İzlenir? Lig Maçları Şifresiz Nasıl İzlene Bilir?

Bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe Medipol Başakşehir karşılaşması şifresiz olarak nasıl izlenir? Lig maçları şifresiz olarak nasıl izlenir? İşte lig maçlarını canlı olarak takip etmenin yolu.

Yayınlanma:
Fenerbahçe Başakşehir Maçı Şifresiz Nasıl İzlenir? Lig Maçları Şifresiz Nasıl İzlene Bilir?

Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta karşılaşmasında bu akşam Fenerbahçe ile Medipol Başakşehit karşı karşıya gelecek.

Süper Lig'in namağlup lideri Medipol başakşehir'i evinde konuk eden sarı lacivertli ekip, karşılaşmadan galip gelerek zirve yarışından kopmak istemiyor. Başakşehir ise ilk yarıdaki üstün oyununu ve namağlup serisini koruyarak şampiyonluk yolunda yara almak istemiyor. Futbolseverler ise bu akşam saat 19.00'da oynanacak olan karşılaşmayı şifresiz olarak izlemek için araştırmalara başladı. İşte Fenerbahçe-Medipol Başakşehir karşılaşmasını şifresiz olarak izleyebilmenin yolu.

Son yıllarda akıllı telefonlar üzerinde geliştirilen uygulamalar arasında ne çok rağbet gören görüntülü sohbet uygulaması Periscope'de Türkiye genelinde onlarca kişi, lig maçlarını canlı olarak kanallarında vermektedir. Hem izleyici hem de takipçi arttırmak için bu yol, kullanıcıların da işine geliyor. Sizde akıllı telefonunuza periscope uygulamasını ücretsiz olarak yükleyerek lig maçlarını canlı olarak veren kullanıcıların canlı yayınlarından maçı takip edebilirsiniz.

İstanbul'da Bazı Yollar Kapalı

Kadıköy'de bugün oynanacak Fenerbahçe-Medipol Başakşehir futbol karşılaşması nedeniyle saat 16.00’dan itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle:

"22.01.2017 günü saat 19.00’da İlimiz Kadıköy ilçesinde oynanacak olan Fenerbahçe-Medipol Başakşehir Spor Toto Süper Lig Futbol Müsabakası ile ilgili saat 16.00’dan itibaren trafiğe kapatılacaktır.

Trafiğe Kapalı Yollar

• D-100 güney yol Boğaziçi Köprüsünden geliş Üsküdar-Harem ayrımından itibaren Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’ne kadar gelen Güney bağlantı yolu araç trafiğine kapatılacaktır.

• Recep Peker Caddesi (Yoğurtçu Parkı Caddesi Kavşağından Bağdat Caddesi Kavşağına kadar olan kısım) araç trafiğine kapatılacaktır.

• Bağdat Caddesi (Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi arkası Taşköprü Caddesi D-100 bağlantı yolu katılımından itibaren Kızıltoprak Recep Peker Caddesi Kavşağına kadar olan kısım) araç trafiğine kapatılacaktır."

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.