Fenerbahçe Final Four'da. 2017 Final Four ne zaman, Fenerbahçe'nin Rakibi Kim?

THY Euroleague çeyrek final 3. maçında Fenerbahçe, Panahinaikos'u mağlup ederek seride durumu 3-0'a getirdi ve Final Four'a adını yazdıran ilk takım oldu. Peki 2017 yılı Final Four nerede ve ne zaman yapılacak? Fenerbahçe'nin Final Four'daki rakibi belli oldu mu? Detaylar haberimizde.

Yayınlanma:
Fenerbahçe Final Four'da. 2017 Final Four ne zaman, Fenerbahçe'nin Rakibi Kim?

THY Euroleague'de Fenerbahçe final four için parkeye çıktı. Ülker Arena'da 2-0'lık serinin üçüncü karşılaşmasında Fenerbahçe rakibi Panahinaikos'a şans tanımadı ve İstanbul'da yapılacak Final Four'a kalan ilk takım olmayı başardı.

Karşılaşmada ilk yarı Fenerbahçe'nin 37-30'luk üstünlüğü ile sona erdi. 3. Periyot da 52-42 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile geçilirken karşılaşmayı 79-61 kazanan Fenerbahçe seride durumu 3-0'a getirerek Final Four'a adını yazdırdı.

Baştan sona maçı kontrol ederek olağan üstü bir savunma yapan Fenerbahçe, Panahinaikos'a parkeyi adeta dar etti.

Karşılaşma Öncesi Obradovic Ayakta Alkışlandı

Fenerbahçe Koçu Zeljko Obradovic, maçın başlamasına kısa bir süre kala parkelere geldi. Obradovic'in gelmesi ile taraftarlar iyice çoştu ve Obra'yı ayakta alkışladı. Obradovic'te taraftarlardan gelen alkışlara alkış ile karşılık verdi. Sonrasında ise karşılaşmaya başlayıncaya kadar Obradovic'e tezahüratta bulundu.

Fenerbahçe 3. sezon üst üste Final Four'a adını yazdırarak büyük bir başarıya imza atmış oldu. Geçen yıl uzatmalar sonucunda CSKA Moskova'ya yenilerek Avrupa 2. olan Fenerbahçe bu yıl Final Four'un en büyük şampiyonluk adayı.

2017 Final Four Ne Zaman Yapılacak?

Final Four 2017'ye İstanbul ev sahipliği yapacak. Final Four bu yıl 19-21 Mayıs tarihlerinde Türkiye'de gerçekleşecek. 19-21 Mayıs arasında sizde yerinizi ayırtarak Fenerbahçe'ye destek olabilirsiniz.

Fenerbahçe'nin Rakibi

Fenerbahçe, Final Four'daki ilk maçında Real Madrid-Darüşşafaka Doğuş eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak.

5haber.com spor ekibi olarak Fenerbahçe'yi tebrik eder Final Four'da şampiyonluk yolunda başarılar dileriz.

Son dakika haberleri, önemli spor haberleri ve gelişmelerden anında haberdar olmak için 5haber.com'u sosyal ağlardan takip edebilirsiniz. Günün manşet haberlerine göz atmak için tıklayınız.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.