Fenerbahçe Kadıköy'de Yine Geçit Vermedi!! Fenerbahçe: 2 Galatasaray: 0 (Maç Özeti)

Süper Lig'in 11' inci haftasında Fenerbahçe, evinde karşılaştığı Galatasaray'ı Robin Van Persie'nin golleri ile 2-0 yendi. İşte maçtan önemli notlar.

Yayınlanma:
Fenerbahçe Kadıköy'de Yine Geçit Vermedi!! Fenerbahçe: 2 Galatasaray: 0 (Maç Özeti)

Ülker Stadı'nda oynanan mücadelede Sarı-lacivertlilere galibiyeti getiren golleri 45. ve 78. (pen) dakikalarda Robin van Persie kaydetti.

Bu galibiyetle puanını 21'e çıkaran Fenerbahçe, Galatasaray'ın önünde 3. sıraya yükseldi. Galatasaray ise 20 puanla 5. sırada kaldı.

Saat 20.00'da başlayan Fenerbahçe Galatasaray maçında ilk yarının son dakikalarında Fenerbahçe durumu 1-0' a getirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 11' inci haftasında karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Galatasaray maçının ilk yarısı Fenerbahçe'nin 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşmada dakikalar 45' i gösterirken Şener'in ortasında topla buluşan Robin Van Persie bekletmeden şutunu çıakrdı ve durumu 1-0' a getiren golü kaydetti.

Karşılaşmanın ilk yarısında üstün bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe, ikinci yarıya da tempolu başladı. Preslerle ve markajlarla Galatasaray'a adeta göz açtırmayan Fenerbahçe aradığı ikinci golü buldu. Ceza sahası içinde Josef yerde kalınca hakem Cüneyt Çakır tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına ise maçtaki ilk golü atan Robin Van Persie geçti. Penaltıyı gole çeviren Van Persie hem kendisinin, hem de takımının ikinci golünü kaydetti. Maçın kalan dakikalarından gol sesi çıkmayınca karşılaşma Fenerbahçe'nin 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

İlk 11' ler

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali, Neustadter, Josef, Alper, Volkan Şen, Robin van Persie, Sow.

Galatasaray: Muslera, Sabri, Serdar, Hakan, Carole, Sinan, Tolga, De Jong, Bruma, Sneijder, Eren.

Mehmet Topal , Lens ve Ozan Tufan Derbide Forma Giymedi

Fenerbahçe derbi mücadeleye Mehmet Topal, Lens ve Ozan Tufan'dan yoksun çıktı.

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor maçında gördüğü sarı kart sonuncunda cezalı duruma düşen Mehmet Topal, Hollanda Milli Takımı'nın Belçika ile geçen hafta oynadığı maçta sakatlanan Lens ve sarı-lacivertli ekibin genç oyuncularından Ozan Tufan, sakatlığını tam olarak atlatamadığı için görev alamayan isimler oldu.

İki Takım Sahaya 15 Temmuz'u Unutmayacağıç Pankartı ile Çıktı

Fenerbahçe ve Galatasaraylı futbolcular sahaya ''15 Temmuz'u Unutmayacağız'' yazılı pankart ile birlikte çıktı. Fenerbahçeli taraftarlar ise bu esnada ''Mustafa Kemal'in Askerleriyiz'' sloganları attı.

Statta Boş Yer Yoktu

Spor Toto Süper Lig'in 11'inci haftasında Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde oynana derbi maça yoğun ilgi gösterildi. Fenerbahçeli taraftarlar Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'ni tamamiyle doldurdu. Galatasaraylı taraftarlar da derbi maçta kendileri için ayrılan yerleri doldurdu ve yaptıkları tezahüratlar ile takımlarına destek oldular.

5haber.com  | İstanbul

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.