Fenerbahçe Kayserispor Maçı Saat Kaçta? Türkiye Kupası Maçları Hangi Kanalda?

Türkiye Kupası karşılaşmaları hangi kanalda? Fenerbahçe Kayserispor karşılaşması hangi kanalda? Türkiye Kupası çeyrek final maçları saat kaçta başlayacak? İşte Türkiye Kupası maç programı ve maçların yayınlanacağı kanallar.

Yayınlanma:
Fenerbahçe Kayserispor Maçı Saat Kaçta? Türkiye Kupası Maçları Hangi Kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmaları oynanmaya başladı.

Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmaları, önceki akşam oynanan Akhisar Belediyespor Medipol Başakşehir maçı ile başladı. İlk karşılaşması Başakşehir'in evinde 1-1 sonuçlanan maçın rövanşında Medipol Başakşehir, rakibini deplasmanda 2-0 yenerek ilk yarı finalist olmayı başardı.

Bu karşılaşmanın ardından diğer çeyrek final karşılaşmaları da bugün oynanacak. Bunlardan Çaykur Rizespor Kasımpaşa karşılaşması saat 18.00'da başlayacak. olup A Spor kanalından naklen yayınlanacak. İlk maçta rakibini evinde 2-0'la geçen Kasımpaşa, deplasmanda da avantajlı bir sonuç almak isteyen Kasımpaşa, yarı finale çıkmak istiyor. Çaykur Rizespor ise kötü sonuçlanan ilk maçın ardından ikinci maçta evinde bir sürpriz yapmak istiyor.

Kayserispor Fenerbahçe

İlk karşılaşması Kayseri'de oynanan ve Fenerbahçe'nn 3-0'lık üstünlüğü ile sonuçlanan maçın rövanşı bu akşam oynanacak. Saat 20.30'da başlayacak olan karşılaşma ATV ekranlarından naklen yayımlanacak.

Fenerbahçe, kötü devam eden sezonda tek iddialı olduğu Ziraat Türkiye Kupası kulvarında mutlu sona ulaşmayı hedeflerken, ilk karşılaşmayı farklı şekilde evinde kaybeden Sergen Yalçınlı Kayserispor ise deplasmanda büyük bir sürprize imza atarak üst tura çıkmayı hedefliyor.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Volkan, Şener, Yiğithan, Skrtel, İsmail, Josef, Neustadter, Ozan Tufan, Volkan Şen, Atıf, Moussa Sow

Kayserispor: Ahamada, Mabiala, Erkan Kaş, Hakan, Kana Bıyık, Rotman, Deniz Türüç, Güray Vural, Umut Bulut, Welliton, Varela

Karşılaşmanın detayları ve maç anında bilgiler için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.