Fenerbahçe kırmızı kart rekoru kırdı

Spor Toto Süper Lig mücadeleleri hız kesmeden devam ediyor. Kıyasıya rekabet içinde olan Süpe Lig ekiplerinden bazılarının hafta sonu yaptığı mücadelelerle ilk yarı sona ermiş oldu. Süper Ligin 18 maçlık ilk yarısı biterken...

Yayınlanma:
Fenerbahçe kırmızı kart rekoru kırdı

Spor Toto Süper Lig mücadeleleri hız kesmeden devam ediyor. Kıyasıya rekabet içinde olan Süpe Lig ekiplerinden bazılarının hafta sonu yaptığı mücadelelerle ilk yarı sona ermiş oldu. Süper Ligin 18 maçlık ilk yarısı biterken de bazı istatistikler belli oldu.

Son istatistiklere göre, Spor Toto Süper Lig'de geride kalan ilk yarının en çok kırmızı kart gören takımı Fenerbahçe oldu. Diğer Süper Lig ekipleri arasında daha hırçın oynayan Fenerbahçe'yi takip eden ise Adana Demirspor ve Fraport TAV Antalyaspor oldu. 

Süper Lig'de geriye kalan periyotta tüm futbol takımları toplamda 45 kırmızı kart gördü. Toplam sarı kart sayısı ise 804 oldu. Lig'in ilk yarısında Fenerbahçe, 5 kırmızı kartla en fazla kırmızı kart gören takım oldu. Sarı-lacivertlileri takip eden Adana Demirspor ve Fraport TAV Antalyaspor ise 4 kırmızı kart gördü. Süper Lig'deki 19 ekip arasından tek kırmızı kart görmeyen takım ise Corendon Alanyaspor oldu. 

Sarı kart istatistikleri ise şöyle: Süper Ligin geride kalan ilk yarısında en fazla sarı kart ise 52 kez Kasımpaşa'ya çıktı. Lacivert-beyazlı takımı 51 sarı kartla Gaziantep FK takip etti. Ayrıca, en fazla sarı kart alan takımlar arasında Galatasaray ise 50 kez sarı kart görerek Gaziantep FK'yı takip eden takım oldu.

Ligin ilk yarısında en fazla kırmızı kart gören Fenerbahçe'nin 38 sarı kart görerek en az ihtar alan ekiplerinden biri olması da dikkat çekti. 

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.