Fenerbahçe Kötü Gidişe Alanyaspor Karşısında da Dur Diyemedi: 1-1

Süper Ligin 7'nci haftasında Alanyaspor ile karşılaşan Fenerbahçe öne geçtiği maçtan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Taraftar yönetimi istifaya çağırdı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Fenerbahçe Kötü Gidişe Alanyaspor Karşısında da Dur Diyemedi: 1-1

Fenerbahçe, ligdeki kötü gidişini Alanyaspor karşısında da sürdürdü.

Spor Toto Süper Ligin 7. haftasında kendi evinde Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelen sarı lacivertli ekip, 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracaoğlu Spor Kompleksinde karşı karşıya gelen Fenerbahçe ile Aytemiz Alanyaspor takımları sahadan beraberlikle ayrıldı. Fenerbahçe adına golü, 36. dakikada pres sonucu kazandığı pozisyonun devamını gole .eviren Mehmet Topal'dan geldi. İlk yarı Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile kapanırken,  Aytemiz Alanyaspor beraberlik golünü ikinci yarının başlarında bulmayı başardı. Karşılaşmanın 59. dakikasında Candeias'ın kaydettiği gol, Aytemiz Alanyaspor'a Fenerbahçe deplasmanında 1 puanı getirdi.

Fenerbahçe, bu sonucun ardından puanını 9'a yükseltirken, karşılaşmayı İsaac'ın 86. dakikada aldığı kırmızı kartla 10 kişi tamamlayan Alanyapor'da puanını 8'e yükseltmeyi başardı.

Fenerbahçe Taraftarından Yönetime Büyük Tepki

Geçen sezonun kupasız tamamlanması, sezon başında Monaco'ya elenerek Şampiyonlar Ligi'ne veda edilmesi ve Süper Lig'e kötü başlangıç yapılması, taraftarın sabrını taşırdı.

Önceki sezonda yaşanan başarısızlığın faturası Vitor Pereira'ya kesildi ve Portekizli hoca, takımdan gönderildi. Onun yerine getirilen Advocaat'ın ise yaraları sarması bekleniyordu. Ancak, yeni teknik direktörün de Fenerbahçe kariyerine kötü başlaması, taraftarın sabrını taşırdı. Maçın son dakikalarında ve maçtan sonra yaptıkları tezahüratlarla yönetimi istifaya çağıran taraftarın öfkesi stat dışına da taştı. Maçın bitiş düdüğünden itibaren yönetime yönelik istifa sloganları atan taraftarlar, kötü gidişin sona ermesini istiyor.

5haber.com  | DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.