Fenerbahçe-Krasnodar Maçı Hangi Kanalda? Fenerbahçe-Krasnodar Maçını Şifresiz Veren Kanallar

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk karşılaşmasında bu akşam Fenerbahçe Krasnodar karşılaşması oynanacak. Peki karşılaşma saat kaçta başlayacak? Fenerbahçe Krasnodar maçı hangi kanalda yayınlanacak? Fenerbahçe maçını şifresiz olarak veren kanallar hangileri. İşte detaylar ve maçın yayın bilgileri.

Yayınlanma:
Fenerbahçe-Krasnodar Maçı Hangi Kanalda? Fenerbahçe-Krasnodar Maçını Şifresiz Veren Kanallar

UEFA Avrupa Ligi temsilcimiz Fenerbahçe bu akşam son 32 turu rövanş karşılaşmasına çıkıyor.

Deplasmanda oynadığı ilk karşılaşmayı kötü bir oyun sergileyerek 1-0 yenik kapatan Fenerbahçe'nin, gol yemeden en az 2 farklı şekilde rakibini yenmesi gerekiyor. Saat 20.00'da başlayacak olan karşılaşma öncesi internet üzerinde en çok aranan kelimelerden biri Fenerbahçe-Krasnodar karşılaşmasını canlı veren kanallar olup olmadığı oldu. Peki Fenerbahçe Krasnodar Karşılaşması hangi kanalda oynayacak? Fenerbahçe Krasnodar maçı şifreli mi yayınlanacak? Maçı canlı olarak hangi kanaldan izleyebilirim? İşte detaylar.

Geçtiğimiz hafta oynanan son 32 turu ilk karşılaşmasında rakibine 1-0 yenilen Fenerbahçe'de tek hedef, bu akşam oynanacak olan karşılaşmada turu geçecek skoru yakalamak ve UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkmak.

İki Takımın İlk 11'i

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Simon Kjaer, Martin Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Alper Potuk, Jeramain Lens, Moussa Sow, Robin van Persie

Krasnodar: Kritsyuk, Kaleshin, Granqvist, Naldo, Ramirez, Kabore, Gazinskiy, Wanderson, Mamaev, Claesson, Smolov

Fenerbahçe-Krasnodar Maçını Nasıl İZlerim?

Saat 20.00'da başlayacak olan UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk karşılaşması, Tivibu Spor 2, Arena Sport 6 HD (cro) ve BNT HD kanallarından naklen yayınlanacak. Öte yandan maçı izlemek isteyen futbol severler, son dönemin popüler telefon uygulaması Periscope'yi de kullanabilirler. Periscope üzerinden canlı yayın yapan takipçiler, gerek stadyumdan olsun gerekse televizyon başından olsun maçı canlı olarak Periscope'den yayınlamaktadır. Bunun için Periscope canlı yayınlar kısmına girerek maç yayını yapan kullanıcıları bulabilirsiniz.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.