Fenerbahçe Medipol Başakşehir maçı Atv'de şifresiz (Atv nasıl izlerim?)

Ziraar Türkiye Kupası yarı final ikinci karşılaşmasında Fenerbahçe bu akşam Medipol Başakşehir'i konuk edecek. Peki Fenerbahçe Medipol Başakşehir maçını nasıl izlerim? Maç saat kaçta başlayacak? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Fenerbahçe Medipol Başakşehir maçı Atv'de şifresiz (Atv nasıl izlerim?)

Ziraat Türkiye Kupasında ikinci finalist bu akşam belli oluyor.

Önceki akşam oynanan Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Atiker Konyaspor, finale yükselmeyi başardı. İlk finalist bu şekilde belli olurken, diğer finalistin belli olacağı karşılaşma için geri sayım başladı. Bu sezon ligde ve Avrupa'da istediği sonuçları alamayan Fenerbahçe, sezonu bir kupa ile kapatarak hem taraftarın gönlünü almayı hedefliyor.

Öte yandan ligde halen şampiyonluk yarışını sürdüren Medipol Başakşehir ise ligdeki mücadelesinin yanı sıra Tüekiye Kupasında da iddiasını sürdürmek istiyor. Büyük bir heyecana sahne olması beklenen karşılaşma bu akşam saat 20.45'i gösterdiğinde başlayacak. Fenerbahçe Medipol başakşehir Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşması Atv ekranlarında naklen ve şifresiz yayınlanacak.

İlk Maç 2-2

Türkiye Kupası yarı final ilk karşılaşmasında Medipol Başakşehir'in evinde oynanan maç 2-2 sona erdi. Bu skorla Fenerbahçe ikinci karşılaşma için büyük avantaj sağladı. Bu akşam oynanacak olan karşılaşmada her galibiyette turu atlayacak olan Fenerbahçe 0-0 ve 1-1'lik skorlarla da finale kalacak. 2-2 maçı uzatmaya götürecek olup diğer sonuçlar Medipol Başakşehir'i finale çıkaracak.

Ziraat Türkiye Kupası ikinci finalistinin belli olacağı karşılaşmada Halil Umut Meler düdük çalacak. Yardımcı hakemlerin Mustafa Emre Eyisoy ve Ekrem Kan'ın üstlendiği karşılaşmada Arda Kardeşler dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Atv Nası İzlerim?

Finalistin belli olacağı karşılaşma Atv ekranlarında şifresiz olarak naklen yayınlanacak. Atv canlı yayınını izlemek için aşağıda bulunan adresi kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.