Fenerbahçe Son Dakikada Mehmet Topal ile Güldü (Fenerbahçe: 1 Osmanlıspor: 0)

Spor Toto Süper Lig 23. hafta karşılaşmasında evinde OSmanlıspor'u konuk eden Fenerbahçe, uzatlamarda buluduğu golle rakibini 1-0 yenmeyi başardı. İşte detaylar.

Yayınlanma:
Fenerbahçe Son Dakikada Mehmet Topal ile Güldü (Fenerbahçe: 1 Osmanlıspor: 0)

Süper Lig'de son haftaların formsuz takımı Fenerbahçe, beraberlik serisine son verdi ve evinde Osmanlıspor'u uzatma dakikalarında bulduğu golle devirerek 3 puanı hanesine yazdırdı.

Süper Lig'de Beşiktaş'ın 12 puan gerisinde olan ve UEFA Avrupa Ligi'nde de güçsüz rakibine kaybeden Fenerbahçe, ligde aldığı bu galibiyet ile taraftarına rahat bir nefes aldırdı.

Dengeli Başlayan karşılaşmada Fenerbaçe'ye galibiyeti getiren golü 90+2'de yıldız futbolcu Mehmet Topal getirdi. Golün ardından ise Osmanlıspor takımından Pinto kırmızı kart aldı.

Fenerbahçe: Fabiano, Şener, Kjaer (Sow dk. 73 ), Skrtel, Hasan Ali , Lens , Ozan (Volkan Şen dk. 46 ), Mehmet Topal, Souza , Alper Potuk , Fernandao (Van Persie dk. 73 )

Osmanlıspor: Karcemarkas, Vrsjacevic (Koray dk. 66), Numan, Prochazka , Pinto, Moreira , Musa , Adam Maher, Regattin (Webo dk. 80), N'diaye, Bifouma (Erdal dk. 90)

Gol: Mehmet Topal (dk. 90+2) (Fenerbahçe)

Kırmızı Kart: Pinto (Maç bitimi) (Osmanlıspor)

Sarı kartlar: Souza, Lens, Hasan Ali (Fenerbahçe), Koray, Maher (Osmanlıspor)

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, spor haberlerinden gelişmelerden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com   | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.