Fenerbahçe Yarı Finalde (Fenerbahçe: 3 Kayserispor: 0 Maç Özeti)

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe ilk maçta 3-0 yendiği Kayserspor'u evinde aynı skorla geçerek adını yarı finale çıkmayı başardı. İşte maçın özeti.

Yayınlanma:
Fenerbahçe Yarı Finalde (Fenerbahçe: 3 Kayserispor: 0 Maç Özeti)

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşması Fenerbahçe Kayserispor maçı bu akşam saat 20.30'da başladı. Karşılaşma Fenerbahçe'nin 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi ve Fenerbahçe Türkiye Kupasında yarı finale çıktı.

Maça baskılı başayan Fenerbahçe, rakibine adeta nefes aldırmadı. İşte karşılaşmanın detayları.

Karşılaşmanın 11. dakikasında sağ kanattan açılan ortaya Moussa Sow iyi vuramayınca gol pozisyonu kaçtı.

Dakika 18'de Sow, uzaklardan kaleyi denedi. Savunmaya çarpan top kornere çıktı.

Josef de Souza'nın Aatıf'a verdiği topuk pası ile Aatıf ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kaldı ve 31. dakikada rahat bir şekilde topu ağlara yolladı.

Dakika 35'te Lens'in kullandığı korner atışında Josef 2. golü kaydetti. Düzgün bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderen Josef, turun kapısını araladı.

Dakika 57'de Volkan Şen'in pası ile sol çaprazda topla buluşan İsmail Köybaşı sert vurdu. Ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde dışarı çıktı.

Dakika 75'te Deniz Türüç'ün ara pası ile ceza sahasında topla buluşan Güray Vural bekletmeden şutunu çekti, ancak top kalenin üzerinden farklı bir şekilde auta çıktı.

Karşılaşmanın 83. dakikasında Volkan Şen, takımı adına 3. golü kaydetti.

İlk 11'ler

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Şener Özbayraklı, Simon Kjaer, İsmail Köybaşı, Martin Skrtel, Mehmet Topal, Jeremain Lens, Josef De Souza, Aatif Chahechouhe, Alper Potuk, Moussa Sow

Kayserispor: Ali Ahamada, Douglao, Levent Gülen, Hakan Aslantaş, Kana Biyik, Landry N'Guemo, Samba Sow, Rajko Rotman, Welliton Soares, Umut Bulut, Alain Traore

Maç Özeti

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.