Fenerbahçe'de Aranan Kan Bulundu: Yarmalenko ve Taison Fenerbahçe Yolunda

Yeni sezon için transfer çalışmalarına başlayan Fenerbahçe, eksiklerini tamamlamak için harekete geçti. Sarı lacivertli ekibin hedefinde ise eksik olduğu kanat ve forvete yönelik orta saha transferleri var. İşte bu pozisyonlar için düşünülen oyuncular.

Yayınlanma:
Fenerbahçe'de Aranan Kan Bulundu: Yarmalenko ve Taison Fenerbahçe Yolunda

Spor Toto Süper Lig'de umduğunu bulamayan ve Şampiyonlar Ligi ile UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Fenerbahçe, gelecek sezon için şimdiden çalışmalara başladı.

İddialı olduğu Ziraat Türkiye Kupası'nde önceki gün 3-0'ın rövanşında evinde Kayserispor'u yine 3-0'la geçen Feberbahçe, kupada yarı finale yükseldi ve Medipol Başakşehir'in rakibi oldu. Lig'de ve Avrupa'da gelecek sezon iyi işler yapma hedfinde olan Fenerbahçe'de ilk hedef Dinamo Kiev ile Shakhtar'ın yıldız oyuncuları Taison ve Yarmalenko var.

Taison

Shathar'da forma giymekte olan Taison, mevkisinin en iyileri arsında gösteriliyor. 2013 yılında Metalist'ten Shakthar'a 15 milyon euro gibi flaş bir rakama transfer olan olan yıldız oyuncu, o dönemde Lucescu'nun ısrarla istediği oyuncular arasındaydı. Forvete yönelik orta saha mevkisinde oynayan Taison, Alex De Souza'dan sonra bu bölgeyi doldurabilecek oyunculardan biri. Brezilyalı yıldız oyuncu geçtiğimiz yıl çıktığı 31 karşılaşmada 8 gol atarken 8 asist yaptı. Fenerbahçe'nin ise 5 milyon euroluk bir teklif ile Shathar'ın kapısını çalması bekleniyor. Oyuncuya da reddedemeyeceği bir teklif bekleniyor.

Yarmalenko

Lens ile birlikte Fenerbahçe'nin kanatlarında hayat vermesi beklenen Yarmalenko, futbol hayatı boyunca Dinamo Kiev'in formasını giydi. Maliyeti hayli yüksek olan Yarmalenko için Fenerbahçe'nin kulüp ile pazarlığa başladığı belirlendi. Başarılı oyuncu son sezonda çıktığı 24 maçta 8 gol atarken 4 te asist yaptı.

Spor haberlerinden, son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, transfer haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.