Fenerbahçe'de Flaş İddia!! Sezon Sonuna Kadar Yılmaz Vural'ı Getirelim

UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden ve Lig'de de son dönemlerde kötü sonuçlar alan Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Advocaatın gönderilmesi gündemdeyken yerine düşünülen isim Yılmaz Vural.

Yayınlanma:
Fenerbahçe'de Flaş İddia!! Sezon Sonuna Kadar Yılmaz Vural'ı Getirelim

Fenerbahçe'de kötü gidişin faturası Teknik Direktör Dick Advocaat'a kesilecek gibi görünüyor.

Her kötü gidişin ardından teknik direktör değişikliğine giden ve son yıllarda bir dikiş tutturmayan Fenerbahçe'de şimdi de gündemde teknik direktör Dick Advocaat'ın gönderilmesi var. Haber 7'de yer alan habere göre bazı sarı lacivertli yöneticilerin Advocaat'ın basın toplantısındaki sözlerine çok sinirlendiği ve Başkan Aziz Yıldırım'a Hollandalı hocayı göndermesi için baskı yaptığı öğrenildi.

Yöneticilerin bu tutumları sonrasında kulüp, yeni teknik direktör arayışlarına geçti. Arayışa geçen yönetimin gündeminde de ilk isim olarak Yılmaz Vural geldi. Yönetimin aldığı karar sonrasında Yılmaz Vural'ın sezon sonuna kadar Fenerbahçe'nin başına getirilmesi yönünde tutum sergiliyor. Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Kupası hedefi koyarak, takımı Yılmaz Vural'a emanet etme fikri sarı lacivertli yönetimde ağırlık kazanırken Aziz Yıldırım, Advocaat ile bir görüşme yapıp kararını daha sonra açıklayacağını belirtti.

 Advocaat ile görüşmesi sonrasında kararını açıklayacak olan Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım ise Hollandalı ismin sezon sonuna kadar Fenerbahçe'de kalmasını istiyor.
5haber.com  |Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.