Fenerbahçe'de Son Dakika Transfer Gündemi (Yönetim Golcü ve Orta Saha Arayışına Girdi)

Sezon başından bu yana orta saha ve forvet yönünden sıkıntı çeken Fenerbahçe devre arası transfer döneminde bu eksiklerini gidermek istiyor. Advocaat'ın raporu doğrultusunda harekete geçen yönetimin önceliği golcü ve çift yönlü orta saha.

Yayınlanma:
Fenerbahçe'de Son Dakika Transfer Gündemi (Yönetim Golcü ve Orta Saha Arayışına Girdi)

Sezon başında bir türlü toparlanamayan ancak son karşılaşmalarda üstün bir performans ortaya koyarak yükselişe geçen Fenerbahçe'de devre arası transfer dönemi için yönetim düğmeye bastı.

İlk Hedef Golcü

Emenike kadro dışı kalması ve son olarak Spartak Moskova'ya kiralanması, Robin Van Persie sık sık sakatlanıyor, Sow'un kiralık, Fernandao'nun ise yetersiz olması yönetimi ilk önce forvet arayışlarına yöneltti. Fenerbahçe sezonun ikinci yarışında 3 kulvarda birden yarışı sürdürebilmek için transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Dick Advocaat'ın raporu doğrultusunda arayışlara geçen Sarı-Lacivertli Yönetim'in ilk 2 hedefi ; santrafor ve orta saha oyuncusu.

Kadro dışı bırakılan Emenike, sık sık sakatlanan veya haftada 2 maçı kaldıramayan Robin van Persie ile gözden çıkarılan Fernandao nedeniyle gol yollarında etkili bir isim aranıyor. Sow'un da kiralık olduğu ve Haziran 2017'deki akibeti belli olmadığı için bu durum da göz ardı edilmiyor.

Orta Alana Çift Yönlü ve Hızlı Oyuncu

Ayrıca, topu rakip alana hızlı taşıyacak ve oyunu çift yönlü oynayacak bir orta saha oyuncusu için temaslar hızlandı. Süratli kanat oyuncuları Lens ve Volkan Şen'e ayak uydurabilecek kalitede bir orta alan oyuncusu için Yönetim'in ismini sır gibi sakladığı sürpriz bir futbolcunun devre arasında transfer edilmesi bekleniyor.

Emenike Spartak Moskova'ya Kiralandı

Fenerbahçe, Emmanuel Emenike'yi sezon sonuna kadar Spartak Moskova'ya kiraladığını açıkladı.

Spor haberlerinden, transfer haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.