Fenerbahçe'nin Beşiktaş Maçı 11'i Belli Oldu

Dick Advocaat'ın, Fenerbahçe'nin hafta sonunda karşı karşıya geleceği Beşiktaş maçında sahaya süreceği ilk 11 belli oldu. İşte Fenerbahçe'nin Beşiktaş maçı kadrosu.

Yayınlanma:
Fenerbahçe'nin Beşiktaş Maçı 11'i Belli Oldu

Dick Advocaat, 3 Aralık Cumartesi günü oynanacak olan Beşiktaş derbisinde sahaya süreceği 11' i belirledi.

Son haftalarda kadroda, sadece Avrupa ve Lig maçlarında değişikliğe giden sarı lacivertli ekibin teknik direktörü Dick Advocaat istikralı bir 11 yakalamış durumda. Lig maçlarında Aatıf'ı 11'e monte eden Hollandalı hoca, Avrupa maçlarında ve derbilerde seçimini Alper Potuk'tan yana kullanıyor.

Kupada oynanan Gençlerbirliği maçı yedek oyuncuları test etmek için iyi bir fırsattı. Kupa maçında görev yapan isimlerden ilk 11'i zorlayacak futbolcu olmadı.

Ozan Henüz Eski Gücünde Değil, Salih, Fernandao, Van Der Wiel İsimleri ise Şanslarını İyi Kullanamadı

Sakatlıktan dönen ve maç eksiği bulunan Ozan Tufan'ın henüz fizik gücü yakalayamadığı görüldü. Salih ve Fernandao ise Advocaat'ın istediği kapasitede değiller henüz. Aatıf tek devre sahada kalırken, Stoch da takım 10 kişi kalınca çok verimli olamadı. Formayı Şener'e kaptıran Van der Wiel'in tekrar 11'e dönmesi bu temposuyla imkansız. Emenike ise kupa maçında bile yedek bekletildi. Gençlerden Caner Koca ve Yiğithan Güveli ise ilerleyen dönemde sarı-lacivertliler için iyi birer alternatif olacaklar.

İsmail Köybaşı Derbiyi Kaçırdı

Rize deplasmanında frikikten gol sevinci yaşayan İsmail Köybaşı, kupa maçında kızardı !.

Milli sol bek, eski takımı Beşiktaş'a karşı ilk 18'de de olsa forma giyme şansını kaçırmış oldu. Gençlerbirliği maçının başlarında kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bırakan İsmail'in 2 maçtan men cezası alması bekleniyor.

Yıldız Oyuncular Tribündeydi

Kadroda olmamalarına rağmen takımın Ağabeyleri Gençlerbirliği maçını tribünden izledi. Rotasyon nedeniyle dinlendirilen Volkan Demirel, Mehmet Topal, Alper Potuk, Şener Özbayraklı, Volkan Şen, Van Persie ve takımla çalışmalara başlayan Lens soğuk havada mücadeleyi locadan izlediler.

Beşiktaş Maçı 11'i

Advocaat, kupa maçında dinlendirdiği oyuncularını Beşiktaş derbisinde sahaya sürecek.

Kalede Volkan Demirel, savunmada Şener-Kjaer-Skrtel-Hasan Ali, orta alanda Mehmet Topal, Josef De Souza, Alper Potuk, forvet hattında Sow, Volkan Şen ve Robin van Persie maç gününe kadar bir hastalık veya sakatlık yaşamazsa ilk 11'i oluşturacak.

Fabiano, Ozan, Neustadter, Aatıf, Stoch, Emenike ve Lens'in ise ilk 18'de yer almaları bekleniyor. Yedeklerdeki forvet hattı azaltmak istenirse Caner Koca sol bek için bir alternatif olabilir.

5Haber.com  | Ankara

DHA

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.