Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Bu Akşam Geliyor (Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Kim?) Son Dakika

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu yaptığı son dakika açıklamasında Fenerbahçe'nin yeni transferinin bu akşam geleceğini söyledi. İşte Mahmut Uslu'nun açıklaması ve detaylar.

Yayınlanma:
Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Bu Akşam Geliyor (Fenerbahçe'nin Yeni Transferi Kim?) Son Dakika

Ara transfer döneminin kapanmasına kısa bir süre kala Fenerbahçe'den bir son dakika atağı geldi. Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, yeni transferin bu akşam geleceğini açıkladı.

Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı'nın ardından basın mensuplarıyla kısa bir sohbet gerçekleştiren Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, "Görüştüğümüz yabancı futbolcu şu anda Türkiye'den çok uzakta bulunuyor. Resmi imza işlemleri bir hayli vakit alacağından, oyuncunun en geç bu akşam Türkiye'ye gelmesi gerekiyor." diyerek her şeyin bu gece netleşeceğini ifade etti.

Uslu'nun bu açıklamaları öncesi, Divan Kurulu sırasında konuşan Başkan Aziz Yıldırım da, yabancı bir oyuncuyla temas halinde olduklarını ancak transferin henüz netleşmediğini dile getirmişti. Sarı Lacivertli kulübün ismini sır gibi sakladığı futbolcunun Güney Amerika veya Çin'den geleceği tahmin ediliyor.

Transfer haberlerinden, spor haberlerinden, gelişmelerden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.