Fernando Torres Kafa Travması Şüphesi ile Hastaneye Kaldırıldı

Deportivo maçında faule maruz kalan yıldız futbolcu Fernando Torres, kafa travması şüphesi ile hastaneye kaldırıldı.. İşte İspanyol yıldıızn sağlık durumu hakkında alınan son bilgiler.

Yayınlanma:
Fernando Torres Kafa Travması Şüphesi ile Hastaneye Kaldırıldı

Önceki gün oynanan Deportivo Atletico Madrid karşılaşmasında rakibinin sert müdahalesi sonucu yerde kalan yıldız futbolcu Fernando Torres, hastaneye kaldırıldı.

Önceki gün oynanan La Liga karşılaşmasında maçın 83. dakikasında rakip takım Deportivo'dan Bergantinos'un sert müdahalesi sonucu yerde kalan İspanyol yıldız, her iki takım oyuncularına, taraftara ve teknik heyete korku dolu anlar yaşattı. Aldığı darbe sonucu yere yığılan ve hareketsiz şekilde duran Fernando Torres' ilk müdahale takım arkadaşlarından geldi.

Oyuncu yere düştüğünü gören takım arkadaşları hemen yıldız futbolcunun yanına giderek Torres'in ağzını açtı ve nefes almasını kolaylaştırdı. Diğer futbolcular da endişe ile olanları izledi.

Sahaya giren sağlık ekipleri, hemen bir sedye yardımı ile Torres'i ambulansa aldı ve stadyuma en yakın hastanenin acil servisine götürdü.

Yıldız futbolcunun hastaneye götürülürken kendine geldiği ve hastanede yaılan tetkiklerin ardından herhangi bir sorununun olmadığı saptandı.

Yaşanan olay nedeniyle karşılaşma 7 dakika uzatılırken, Deportivo ile Atletico Madrid arsında oynanan karşılaşma ise 1-1 lik beraberlikle sonuçlandı. Goller ise Andone ve Antoine Griezmann'dan geldi.

5haber.com | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.