Ferrari, Elektrikli Modelinin Tarihini Duyurdu! İşte Piyasaya Sürülecek Tarih

Ferrari merakla beklenen elektrikli araç modelinin piyasaya sunulacak tarihini açıkladı. Ferari CEO’su Benedetto Vigna, şirketle ilgili hedefleri açıkladı.

Yayınlanma:
Ferrari, Elektrikli Modelinin Tarihini Duyurdu! İşte Piyasaya Sürülecek Tarih

Ferrari merakla beklenen elektrikli aracını sunmaya hazırlanıyor. Piyasaya sürmek için kolları sıvayan Ferrarinin CEO’sundan da konuyla alakalı açıklama geldi. Elektrikli araç pazarında bir rekabet ortamı oluşmaya başlanırken, İtalyan lüks şirketinin de araç pazarını yakından takip ettiğini söylemek mümkün. Çalışmalar tüm hızıyla da yapılmaya devam edilirken, elektrikli aracın teknoloji pazarında ne zaman yer alacağı öğrenilmek istenen konulardan biri olmayı başarıyor.

Ferrari’den Elektrikli Araçlarla İlgili Açıklama Geldi!

Ferrari cephesinden de elektrikli araçlarla ilgili olarak sürekli açıklama bekleniyordu. Uzun zamandan beridir üzerinden konuşulan ve pazardaki yerini ne zaman alacağı konusunda belirsizliklerin devam ettiği araç piyasasında, Ferrari son noktayı da koymuş oldu. Buna göre İtalyan şirket tarafından aracın pazarda ne zaman yer alacağına dair açıklama geldi. İtalyan şirketin CEO’su olan Vigna’dan konuyla ilgili açıklamalara yer verildi. İçten yanmalı şekilde hazırlanan motorlardan kolay şekilde vazgeçilmeyeceğinin altını çizerken müşterilerine de seçenek sunmaya devam edilecek olduğunu belirtti.

kigxf-gww0g62-dobbeyiw.webp

Ferrari hedeflerini de açık bir ifade ile anlatırken şüphesiz en çok korktuğu konulardan birinin de Ferrari üretecek olduğu ilk elektrikli modelinin şarj dayanıklık süresinin tam olarak nasıl olacağıdır. Ferrari ve Aston Martin’de olduğu gibi lüks ve aynı zamanda da düşük üretim hacmine sahip diyebileceğimiz markalar için öne çıkması biraz daha uzun sürebilir dendi. Fakat ilerleyen yıllarda en az bir elektrikli araçla piyasadaki yerini alacak olduğu söyleniyor.

Ferrari Elektrikli Aracını Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor!

Ferrari elektrikli aracını piyasaya sunacak en önemli şirketlerden biri olarak öne çıkıyor. Elektrikli araca da el atan Ferrari, rakipleriyle kıyasıya bir rekabet ortamı içerisine girmeye başlayacak. Ferrarinin özel olarak üretmiş olduğu elektrikli araçlar ile ilgili olarak çıkış tarihinin ne zaman olacağı da son dönemde üzerine düşülen konulardan biridir. Konuyla alakalı açıklama yapan Ferrafi İtalyan şirketin CEO’su ilk elektrikli aracın 2025 yılı itibariyle piyasada olması an meselesi dedi.

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.