Feyenord Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda Yayınlanacak? Maç Şifreli Mi Yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligindeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, bu akşam Hollanda'nın Feyenord takımına konuk olacak. Peki karşılaşma saat kaçta oynanacak , maç yayını şifreli mi olacak? İşte detaylar.

Yayınlanma:
Feyenord Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda Yayınlanacak? Maç Şifreli Mi Yayınlanacak?

UEFA Avrupa Ligindeki temsilcimizden Fenerbahçe, bu akşam grup maçlarının sonuncusuna Hollanda'da çıkacak.

Hollanda Ligi ekiplerinden Feyenord ile karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe, karşılaşma öncesi tüm hazırlıklarını tamamladı. Karşılaşmanın oynanacağı Feyenoord Stadyumunda, teknik direktör Dick Advocaat yönetimindeki antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu.

Sarı-lacivertli futbolcular, ısınma koşusuyla başladığı antrenmanı koordinasyon hareketleriyle sürdürdü. Pas çalışmasıyla devam eden antrenmanın basına kapalı bölümünde ise Fenerbahçe futbolcuların yarın ki maçın taktik provasını yaptığı öğrenildi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, takımını Hollanda'da yalnız bırakmadı. Yıldırım, kulübün genel sekreteri Mahmut Uslu ve beraberindekilerle sarı-lacivertlilerin antrenmanını soğuk havaya rağmen tribünden izledi.

Karşılaşma Şifreli Mi Yayınlanacak?

Bu akşam saat 21.00'da oynanacak olan karşılaşma TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak olup, karşılaşma şifresiz olarak ekranlara gelecektir.

Feyenord Teknik Direktörü: "İki Farklı Yenmemiz Gerekecek"

Feyenord Teknik Direktörü Giovanni Van Bronckhorst, İngiltere ekibi Manchester United'ın Zorya ile oynayacağı maçın sonucunu beklemeden kendilerine yeten skoru Fenerbahçe karşısında almak istediklerini söyleyerek, "İki farkla yenmemiz gerekecek. Bu iki farkı kendimize ödev edindik. Zor bir grupta olduğumuzu biliyorduk. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Fenerbahçe veya Manchester United'tan hangisinin tur atlayacağı bizim için önemli değil. Önemli olan bizim tur atlamamız. Ödevimizi çalıştık. Manchester United maçının skoru ne olursa olsun biz iki farkı almaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Spor haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.