Fi 4. Bölüm Ne Zaman? Fi Dizisi Saat Kaçta Yayınlanacak? Fi Dizisinin 4. Bölümünde Sürpriz Konuk

Fi dizisinin yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? Fi dizisini nereden izleyebilirim? Fi dizisinin 4. bölümünde sürpriz konu oyuncu kim? İşte Fi dizisinin 4. bölümü ile ilgili detaylar.

Yayınlanma:
Fi 4. Bölüm Ne Zaman? Fi Dizisi Saat Kaçta Yayınlanacak? Fi Dizisinin 4. Bölümünde Sürpriz Konuk

Puhu Tv ekranlarında yayınlanan son dönemlerin flaş dizilerinden olan Fi dizisi, yeni bölümü ile bu akşam ekranlara gelecek.

Yayınlandığı ilk bölümünden bu yana, hem oyuncu kadrosu hem de konusu bakımından binlerce izleyicinin takibine takılan dizi, bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Geçtiğimiz hafta yayınlanmayan 4. bölümünde bir de sürpriz var.

Cem Yılmaz filmlerinin vazgeçilmez oyuncusu olan Ozan Güven'in başarılı, Psikiyatr Can Manay adlı karakteri canlandırdığı Fi dizisinin 4. bölümüne, ünlü komedyen Cem Yılma konuk oyuncu olarak katılacak. Fi dizisinin başrollerinden olan Ozan Güven'in yakın arkadaşı lan ünlü komedyen Cem Yılmaz, Fi dizisinin ekranlara gelecek olan yeni bölümünde izleyici karşısına çıkacak.

Peki geçtiğimiz hafta yayınlanmayan Fi dizisi, bu hafta kesin yayınlanacak mı? Takipçilerin en çok merak ettiği sorulardan biri olan bu soruya kanaldan açıklama geldi ve Fi dizisinin yeni bölümü ile 14 Nisan akşamı ekranlara geleceği açıklandı.

Kitaptan uyarlama olan bu dizi, Fi Çi Pi'nin ilk uyarlaması olarak ekranlara geliyor. Online tv platformu üzerinden izleyici ile buluşan Fi dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve ateşli sevişme sahneleri ile de binleri bilgisayar başına kilitliyor.

Fi dizisinin yeni bölümü Puhu Tv'den yayınlanacak. Dizinin yayınlanacak yeni bölümünü online olarak izlemek için Puhutv internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Son dakika haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber'i takipte kalın.

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.