Fi 7. bölümü yayınlandı (Fi dizisi 7. bölüm nasıl izlerim?)

Büyük bir merakla beklenen Fi dizisinin yeni bölümü yayınlandı. Puhu Tv'de 19 Mayıs günü yayınlanması beklenen 7. bölüm, bugün izleyici ile buluştu. Fi dizisinin yeni bölümü ile ilgili detaylar haberimizin devamında.

Yayınlanma:
Fi 7. bölümü yayınlandı (Fi dizisi 7. bölüm nasıl izlerim?)

Puhu Tv'de yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesi tarafından izlenen Fi adlı dizinin 7. bölümü yayınlandı.

İnternette Puhu Tv platformu üzerinden yayınlanan ve yayınlanan son bölümleri ile binlerce kişiyi internet başına kilitleyen Fi dizisinin geçtiğimiz gün 7. 8 ve 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanın ardından Fi'nin yeni bölümünün ne zaman yayınlanacağı belli oldu. Ay Yapım tarafından Puhu Tv'de yayınlanan fragmnada 7. 8 ve 9. bölümlerin 19 Mayıs günü yayınlanacağı belirtilmişti.

Takipçi Rica Etti Serenay Sarıkaya Seslendi

Önceki gün sosyal medya hesabı üzerinden bir takipçi, Serenay Sarıkaya'ya seslenerek Fi'nin yeni bölümleri için 19 Mayıs tarihinin çok geç olduğunu söyledi. Takipçinin bu isteği üzerine Serenay Sarıkaya, Puhu Tv ve Ay Yapıma seslendi. Serenay Sarıkaya, en azından 7. bölümü erken yayınlanmasını istedi.

Serenay Sarıkaya'nın bu çağrısına Puhu Tv sessiz kalmadı ve kısa süre içinde Fi dizisinin 7. bölümünü yayınladı.

Fi Dizisi 7. Bölümü Puhu Tv'de

Puhu Tv'nin platformunda yayınlanan dizinin son bölümünü izlemek için aşağıda bulunan bağlantı adresini kopyalayarak yeni sekmede açabilirsiniz.

" https://puhutv.com/fi-7-bolum-izle "

Fi 7. 8 ve 9. Bölüm Fragmanı

Dizinin Teması

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir teması işleniyor. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebilendir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkmaya başlar. Ve bazen hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın, yönetmen koltuğunda Mert Baykal’ın oturduğu, yazar Azra Kohen’in bir dönem en çok satanlar arasında olan “Fi-Çi-Pi” üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryo olarak kaleme alınması ile, başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi gibi tanınan ve sevilen isimlerin yer aldığı, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi, yaklaşık 60 dakikalık bölümleriyle sadece puhutv’de.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.