Fi 8 ve 9. bölümleri Puhu Tv'de saat kaçta yayınlanacak? Yeni bölümler bugün yayınlanacak mı?

Son dönemlerin en sevilen dizilerinden olan Fi dizisinin yeni bölümleri için geri sayım sona erdi. Peki 19 Mayıs günü yayınlanacak denilen Fi dizinin 8 ve 9. bölümleri saat kaçta yayınlanacak? Fi dizisinin yeni bölümünü nasıl izleyebilirim? İşte Fi dizisinin yeni bölümü ile ilgili detaylar.

Yayınlanma:
Fi 8 ve 9. bölümleri Puhu Tv'de saat kaçta yayınlanacak? Yeni bölümler bugün yayınlanacak mı?

İnternet dizi ve film platformu Puhu Tv üzerinden yayınlanan ve yayınlandığı her bölümü on binlerce kişi tarafından büyük bir merak ve heyecanla izlenen Fi dizisinin yeni bölümleri bugün yayınlanıyor.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan 7. 8 ve 9. bölüm fragmanlarında Fi dizisinin yeni bölümlerinin 19 Mayıs günü izleyici ile buluşacağı belirtilmişti. Geçtiğimiz 5 Mayıs günü yayınlanan fragmanda belirtilen bu bilgi, dizi takipçilerini üzmüştü. Dizinin yeni bölümlerinin geç yayınlanacak olması nedeniyle sabırsızlanan takipçiler, dizinin başrolü güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'yı ve Ay Yapım ile Puhu Tv'ye Tweet yağmuruna tutt. Nitekim be çabalar sonuç verdi ve üçü birlikte 19 Mayıs günü yayınlanması beklenen Fi dizisinin 7. bölümü geçen hafta izleyici ile buluştu.

Fi 'nin 7. bölümümün ardından 8 ve 9. bölümleri beklenmeye başlanırken yeni bölüm fragmanları da izleyici ile buluştu ve yeni bölümlerin 19 Mayıs günü izleyici ile buluşacağı açıklandı. 19 Mayıs gününün gelmesi ile birlikte takipçiler ve dizinin hayranları internet başına geçti ve Puhu Tv'nin dizinin yeni bölümünü yayınlamasını beklemeye başladı. Dizinin yeni bölümleri henüz yayınlanmadı.

Yeni Bölümler Saat Kaçta?

Bugün gün içinde Puhu Tv platformu üzerinden yayınlanması beklenen dizinin saat kaçta izleyici ile buluşacağı merak konusu.

Dizinin Teması

Bir adam bir kadını sever ve dünya değişir. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkar. Ve bazen... Hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır.

Oyuncular

Sevilen dizinin başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi’nin yer aldığı, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi, yaklaşık 60 dakikalık bölümleriyle sadece puhutv'de.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.