Fi dizisi 10 ve 11. bölüm fragmanları yayında (Yeni bölümler ne zaman yayınlanacak?)

Dijital platformun sevilen dizisi Fi'nin yeni bölüm fragmanları yayınlandı. İşte yayınlanan fragman ve yeni bölüm yayınlama tarihi.

Yayınlanma:
Fi dizisi 10 ve 11. bölüm fragmanları yayında (Yeni bölümler ne zaman yayınlanacak?)

İnternet üzerinde yayınlanan ve büyük bir hayran kitlesine sahip olan Fi dizisinin yeni bölüm fragmanları izleyici ile buluştu.

Yayınlandığı ilk 9 bölümü ile yüz binlerce kişiyi kendisine hayran bırakan ve büyük bir merak ve heyecan ile izlenen Fi dizisinin 10 ve 11. bölüm fragmanları yayınlandı.

Fi dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanlarında 'Duru'nun içindeki canavarı çıkarmaya çalışan 'Can', aşık olduğu kadının üstüne üstüne gitmeye devam etmektedir. Öte yandan 'Deniz' ise 'Can’ın 'Duru’ya olan ilgisine gözleriyle şahit oluyor ve ikili arasında kavga çıkıyor. Bir diğer taraftan 'Sadık', 'Özge’ye iyice gönlünü kaptırır.

İşte yayınlanan yeni bölüm fragmanı

Fi Yeni Bölümler Ne Zaman?

Fi dizisinin büyük bir merak ve heyecanla beklenen yeni bölümleri 9 Haziran uma günü internet dizi ve film platformu Puhu Tv üzerinden yayınlanacak.

Fi 'nin yeni bölümünü izlemek için 9 Haziran günü Puhu Tv dijital platformunu ziyaret edebilirsiniz.

Son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden, yerel haberlerden, magazin haberlerinden ve daha fazlasından anında haberdar olmak için 5haber.com adresini takipte kalın.

5haber.com  | Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.