Fi dizisi 7.8 ve 9. bölüm fragmanı yayınlandı (Fi 7. 8 ve9. bölüm ne zaman?)

İnternet üzerinden yayınlanan ve yayınlanan her bölümü ile binlerce kişiyi internet başına kilitleyen sevilen dizisi Fi'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanı ile birlikte yeni bölümlerin yayınlanma tarihi de açıklandı. İşte Fi dizisinin yayınlanan 7. 8 ve 9. bölüm fragmanı ve yeni bölümlerin yayınlanacağı tarih.

Yayınlanma:
Fi dizisi 7.8 ve 9. bölüm fragmanı yayınlandı (Fi 7. 8 ve9. bölüm ne zaman?)

Puhu Tv'de yayınlanan ve yayınlandığı her bölümü ile binlerce izleyiciyi internet başına kilitleyen Fi dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı her bölümü ile binlerce kişiyi internet başına toplayan Fi dizisinden yeni bölüm fragmanları geldi. Yaklaşık 2 haftadır beklenen bölümlerin fragmanları yayınlanırken yeni bölümlerin ne zaman yayınlanacağı da belli oldu. İşte Fi dizisinin yayınlanacak yeni bölümünde yaşanacak olan olaylar ve yeni bölümlerin yayınlanma tarihi.

Puhu Tv'de yayınlanan Fi dizisinde tema olarak, bir adam bir kadını sever ve dünya değişir teması ele alınıyor. Ama hayatı kökten değiştiren, aşkı değil, aşkına ulaşabilmek için cesaret edebildikleridir. O kişiye duyduğu aşkın acımasızlığında öylesine büyük fırtınalar başlatır ki, sonunda, dokunduğu her şeyi yıkmaya başlar. Ve bazen hayatın kendini yenilemesi için önce her şeyin yıkılması şarttır. Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmen koltuğunda Mert Baykal’ın oturduğu, yazar Azra Kohen’in bir dönem en çok satanlar arasında olan “Fi-Çi-Pi” üçlemesinden Nüket Bıçakçı tarafından senaryo olarak kaleme alınması ile, başrollerinde Ozan Güven, Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi gibi tanınan ve sevilen isimlerin yer aldığı, tutkunun peşinden koşanların, yanma pahasına ateşe uçanların ve acıdan geçerek süregelen yaşama karşı dik duranların hikayesi Fi, yaklaşık 60 dakikalık bölümleriyle sadece puhutv'de.

Yeni Bölümler Ne Zaman?

Fi dizisinin yeni bölümleri 19 Mayıs günü Puhu Tv ekranlarında yayınlanacak. Dizinin yeni bölümünü yayınlanır yayınlanmaz izlemek için Puhu Tv resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İşte Fi Dizisinin Yayınlanan 7.8 ve 9. Bölüm Fragmanı

5haber.com  |  Ankara

Yorum Yapmak İçin Tıklayınız0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.